Gordon: ‘Martien Meiland is verschrompelde versie van mijzelf’

0

Gordon vindt zijn nieuwe SBS 6-collega Martien Meiland, die nu ook nog eens een zwart Hitler-snorretje heeft, een verschrompelde versie van hemzelf.  “Ik hoor vaak dat hij de verschrompelde versie van mij is. Ha ha ha.” De zanger deelt overigens met Martien een probleeem…

En daar bleef het niet bij in het interview dat de zanger aan Radio 538 gaf deze morgen. “Die man is zo mager. Hij stond van de week voor m’n deur en ik hoefde niet eens open te doen. Ik zeg: ‘Hoe ben jij binnengekomen?’ ‘Door de sponning’, zegt hij. Ha ha ha.”


Wat Gordon dan wel weer leuk zou vinden is om samen met Martien een tv-programma te maken. “Ja, nou, ik zou wel een keer een leuk programma met hem willen doen ja. Dat zou wel leuk zijn.”

Bieden hebben overigens een gelijkaardig probleem: ze raken hun huis maar niet kwijt. De villa van Gordon in Blaricum staat al jaren te koop. Nog maar recent verlaagde de zanger de prijs van het huis met maar liefst drie ton. De nieuwe vraagprijs (binnenkijken?) is nog ‘slechts’ 2.950.000 euro.  Volgens Gordon is er wel een reden waarom er nog geen koper is.  “Het is natuurlijk een huis met een imago“, zegt de SBS-ster, waarschijnlijk verwijzend naar alle orgiën die er zouden hebben plaatsgevonden.


Ook het Franse chateau van Martien Meiland staat nu al weer een half jaar in de verkoop, maar de gevraagde prijs door de familie van 1.250.000 miljoen euro (binnenkijken?) lokt nog geen kopers. Daar is de reden voor het gebrek aan belangstelling dat de prijs misschien ietsjes te hoog is.  Vergelijkbare kastelen staan voor tonnen minder te koop.

Martien Meiland zorgde na de uitzending van Chateau Meiland overigens voor commotie op de sociale media met zijn zwart geverfde snor. Een snor waarvan echtgenote Erica nog geen fan is. “Het is een beetje Hitler-achtig.” Volgens dochter Maxime juist een voordeel. “Dan maak je meteen een statement: niet met mij fucken.”