GLENNIS GRACE sleurt LADIES OF SOUL mee in supermarktrel: Ziggo-concerten afgezegd

0

De twee concerten die de Ladies of Soul, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Berget Lewis en Glennis Grace, in september in de Ziggo Dome zouden geven, gaan niet door nu promotie bijna onmogelijk is door het supermarktincident met Glennis Grace.

Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis laten weten dat het een moeilijke keuze was om de shows van 23 en 24 september te annuleren. “De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al ruim drie maanden moeilijk”, leggen ze uit.


In de verklaring valt ook te lezen dat Grace vorige week heeft aangeboden om zich terug te trekken uit de formatie. Dat heeft de concerten echter niet kunnen redden. “Door alle ontwikkelingen en na intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het niet haalbaar om op korte termijn de spectaculaire shows te produceren die jullie van ons gewend zijn.”

De Ladies of Soul verzekeren de fans dat dit niet het einde van de groep betekent. “We hopen beter dan ooit terug te komen met een fantastische nieuwe show.” Eventim neemt contact op met mensen die in het bezit waren van kaarten voor de twee concerten.


Glennis Grace werd eind februari samen met haar zoon (15) en een derde persoon gearresteerd na nadat ze in een Amsterdamse Jumbo-supermarkt verhaal was komen halen omdat haar zoon zou zijn aangevallen in de winkel. Hij had er een elektronische sigaret opgestoken en was daarop aangesproken. Grace en haar zoon moeten in oktober voor de rechter verschijnen.