Glennis Grace over Paleis voor een prikkie Rogier: ‘Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt… maar het was behoorlijk wit’

0

Glennis Grace beschuldigt Paleis voor een prikkie Rogier van cocaïnegebruik. de zangeres zegt had ‘een persoonlijk dingetje’ met Rogier dat uit de hand liep: “Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt… maar het was behoorlijk wit”

“Ik vind hem zó verschrikkelijk. Ik kan echt niet met deze man”, zegt Glennis Grace (42) over Roger (46) in een nieuwe aflevering van ‘Open Kaart’ van YouTuber Robbert Rodenburg (22). Volgens de zangeres komt haar afkeer grotendeels doordat ze ‘een persoonlijk dingetje met hem heeft gehad’. Hierover klapt ze uit de school: “Hij heeft mij ergens ooit een keer best beledigd, voor niets. Ik vroeg hem niets, dus hou het lekker voor je.”


“Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt… maar het was behoorlijk wit”, gaat ze verder. “Sorry hoor, maar voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect.” () “Ik snap het niet. Ik vind die oudere meneer wel heel erg lief. Rogier is zo’n etter voor hem. Wat doet die man op tv? Ga weg.”

Ondertussen lijkt Rogier niet alleen met Glennis in de clinch te liggen, maar ook met zijn eigen man Frank. De Telegraaf meldde donderdag dat er sprake zou zijn van een scheiding. Volgens Frank is daar helemaal niets van waar, zo vertelde hij aan RTL Boulevard. “Ik heb die man (die het artikel schreef, red.) al twee maanden niet gesproken”, aldus Frank.


die opmerkng was tegen het zere been van prive’s-hoofdredactuer EvertSantegoeds, die in SBS Shownieuws repliceerde met: “Eerst zei hij nog dat hij ons helemaal niet gesproken had. Nou, de telefoongegevens die wijzen wat anders uit. Nu zegt hij: ‘Ja, dat heb ik eigenlijk allemaal niet zo gezegd.’ Dat is ook niet het geval, want dat heeft hij wel degelijk gedaan.”

Santegoeds houdt het er op dat Frank spijt heeft van izjn opnehartigheid. “Ik geloof dat hij er inmiddels een beetje spijt van heeft, omdat hij inmiddels zegt: ‘Dat had ik misschien eerder aan Rogier moeten vertellen.’ Ja, dat was wel zo lief geweest. Daarom ga je ook scheiden waarschijnlijk.”

De hoofdredacteur zei ook dat de scheiding wel degelijk een feit is. “Eigenlijk wist hij dit al weken. Hij heeft de beslissing genomen op de dag dat wij zijn hele boekhouding in huis hadden. Hij dacht: ik kan dit moeilijk over mijn kant laten gaan, dit moet consequenties krijgen. Na lang denken heeft hij nu pas een beslissing genomen. Dat heeft hij zondag aan onze collega Bent Holthuis verteld.”

Evert zegt inmiddels wel moe te worden van ontkennende BN’ers. “Het is een beetje Trump, hè? Het is heel makkelijk om tegenwoordig te roepen: ‘Fake news! Ik heb niemand gesproken! Ik heb niks gezegd!’ Maar de telefoongegevens liegen niet. Hij heeft wel degelijk met ons gesproken. Eén keer heeft hij tegen Ben Holthuis gezegd: ‘Bel me nou maar niet meer, want dan kom ik ook niet in de verleiding om dingen te gaan zeggen.’”