Getrouwde ALI B. echte schuinsmarcheerder: met 2 vrouwen in Dubai, deelde bed met Hung uit Temptation Island (en zijn vrouw Breghje weet het allemaal)

0

(Beeld: Instagram Ali B.)

Een 19 jarig meisje dat na drie minuten seks met familieman Ali b. (40) 500 euro van hem kreeg om te zwijgen over zijn slippertje blijkt niet de enige vrouw met wie de rapper vreemdgaat. In Dubai, waar hij nu vakantie viert, paradeert Ali in zijn hotel met twee schaarsgeklede dames en ook Temptation Islands Hung deelde het bed met de al 15 jaar met Breghje getrouwde Ali, vader van drie zonen.


Volgens You Tuber Yvonne Coldeweijer gaat Ali B ‘héél veel vreemd’. Ze kondigt dan ook een video aan waarin ze alles zal vertellen over het vermeende vreemdgaan van de rapper, die volgens RoddelPraat presentator Dennis Schouten zijn sterrenstatus onlangs heeft gebruikt om vreemd te gaan met een 19-jarig meisje. Showbizzkenner Farja Farvardin vindt het allemaal ‘te smerig voor woorden‘, al heeft hij begrepen dat Ali’s vrouw Brechje hier al van weet.

Yvonne Coldeweijer zegt dat zij in ieder geval genoeg informatie heeft om er een aflevering van haar Popcorn Show mee te vullen. “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen. Zal binnenkort in een video vertellen wat ik weet.”


Op dit moment is Ali vakantie op vakantie in zonnig Dubai. Coldeweijer: “Hij was in Dubai met twee meiden gespot in z’n hotel, vorige week! M’n beste vriendin woont in Dubai en daar is dit hot item. Waren twee schaars geklede dames. In z’n hotel aan beide arm een.”  Juicekanaal Juice Channel weet te melden dat de rapper ook het bed heeft gedeeld met Hung, bekend uit  Temptation Island.”

Hung (Beeld: Instagram Hung)

Ali B, zo weet Juice Channel, werd uiteindelijk gedumpt door Hung. “Zij dacht er op die manier misschien een mediacarrière uit te halen, maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puur voor lust was.”

Tot nu toe heeft Ali nog niet gereageerd op de aantijgingen over vreemdgaan. Wel heeft hij op Instagram de comments uitgezet vanwege de vele kritische en boze reacties. Overigens zou Ali’s vrouw Breghje Krommers op de hoogte zijn van het vreemdgaan van haar Ali. Showbizzkanaal FawryNotSawry “Ik hoor net van een goede bron dat zijn vrouw Breghje hier al lang van op de hoogte is.”, schrijft het kanaal op Instagram.

Familieman Ali B. (40) gaat vreemd met 19-jarig meisje, geeft haar 500 euro om te zwijgen, bestelt drugs en vertrekt