Getrouwd! MAXIME MEILAND en LEROY

0

(Beeld: Screenshot RTL Boulevard)

In het bijzijn van vrienden, familie en cameraploegen van minstens drie tv-programma’s zijn Maxime Meiland en Leroy Molkenboer man en vrouw geworden. In eerste instantie was het de bedoeling dat de grote dag van Leroy en Maxime uitsluitend vastgelegd zou worden voor Chateau Meiland.


Maxime straalde in haar klassieke witte bruidsjurk met fijne details en Leroy droeg een zomers, licht en stijlvol maatpak. Het tweetal gaf elkaar het jawoord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Uiteindelijk mochten zowel RTL Boulevard als Shownieuws op afstand ook de ceremonie mochten filmen.  Maxime werd door haar moeder Erica naar het altaar begeleid op de tonen van het liedje Book of love. Vader Martien en zus Montana waren de getuigen van de bruid. Dochtertje Claire mocht de ringen overhandigen.


Na afloop liet Maxime weten de dag waanzinnig te hebben gevonden en dat het nu tijd was voor champagne.

Maxime Meiland (26) en Molkenboer (30) zijn inmiddels twee jaar bij elkaar. Ze hebben samen een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. Meiland heeft ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie: Claire. In maart van dit jaar vroeg cameraman Molkenboer de realityster ten huwelijk.

View this post on Instagram

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)