Gert Verhulst verliest z’n vader aan corona: ‘Slaap zacht’

0

Gert Verhulst (52) heeft afscheid moeten nemen van z’n vader Jos (90). “Slaap zacht vader”, schrijft Verhulst op Instagram bij een foto van z’n papa, waar ook zijn kinderen Viktor (26) en Marie (25) hun opa herdenken. Jos lijkt overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

“Lieve Jos, we hebben samen alleen maar mooie herinneringen gemaakt. Daarvoor kan ik je niet dankbaar genoeg zijn. Mijn laatste woorden waren: ‘Ik zie je graag’, en dat zal ik voor altijd blijven doen. Rust nu maar zacht”, schrijft Viktor op Instagram, bij een foto met z’n opa. Marie neemt afscheid met: “M’n lievelings. Slaap zacht”, schrijft de actrice.


Opa Verhulst met kleinzoon Viktor (Beeld: Instagram)

In de trailer van ‘De Verhulstjes’ was al te zien dat het niet goed ging met Jos, die in een woonzorgcentrum woonde. “Ons vader is naar het ziekenhuis en het ziet er niet zo goed uit”, klonk het toen. In het Vlaamse weekblad Dag Allemaal vertelde Gert deze week. “M’n vader heeft corona gehad, maar hij is erdoor gesparteld. Het heeft er even helemaal niet goed uitgezien, de mens is dan ook al 90. Wonder boven wonder is hij het te boven gekomen, tot grote verbazing van alle artsen. ’t Hing aan een zijden draadje. Hij is nu genezen, maar moet nog wat aansterken in het ziekenhuis. (mijmert) Ik besef goed genoeg dat er op een dag minder goed nieuws gaat komen over hem.”


Het is aannemelijk dat Jos nu toch bezweken is aan de complicaties van de ziekte.

Share.