GERS PARDOEL haalt uit naar ex-partner Sélina: ‘Mijn kinderen al drie weken niet gezien’

0

Selina en Gers Pardoel in betere tijden (Beeld: Instagram)

Zanger Gers Pardoel (41) zegt dat zijn ex-vrouw en- manager Selina van Gool (37) door haar leugens verhindert dat hij zijn kinderen ziet. In 2020 gingen de twee uit elkaar na beschuldigingen van misbruik van Selina.


“Inmiddels heb ik mijn kinderen meer dan drie weken niet gezien, omdat ze telkens ziek worden gemeld op de dagen dat ze bij mij horen te zijn.” Gers Pardoel is “klaar met het onrecht en de leugens”. In een Instagram-post haalt hij uit naar zijn ex-partner Sélina van Gool, die ook jarenlang zijn manager was. Ze zou hun twee kinderen, zoon Goud (8) en dochter Rocci (7), bewust van hem weghouden.

Drie jaar geleden zetten Pardoel en Van Gool een punt achter hun relatie van dertien jaar, nadat zij hem beschuldigde van fysiek en mentaal misbruik. Pardoel sprak van “roddels”. Sélina deed vervolgens een boekje open over haar relatie met de artiest. Op haar Instagramaccount beschuldigde ze de zanger van “jarenlange fysieke en mentale mishandeling”. “Toen ik Goudrocc Entertainment ging bouwen, met zéér veel tegenwerking, letterlijk bloed zweet en tranen, zei mijn baby daddy: ‘Jij bent niks. Denk niet dat het om jou draait, niemand wil met jou praten. Je eigen moeder houdt niet eens van je. Don’t get it twisted, Sélina. Stick to the script. Zonder mij ben jij niets, mensen nemen de telefoon op omdat ze weten dat je bij mij hoort.’”


In de nasleep van hun breuk beweerde Selina dat de omgeving van Pardoel haar bedreigde. “Ze zouden ervoor zorgen dat ik failliet ga, dat mijn kinderen worden afgepakt en dat ik aangeklaagd zou worden voor smaad en laster.” Ook dat ontkende Pardoel. “Die beweringen zijn verzonnen en berusten op sensatie.”