Gerda uit hitserie Urk gaat na relatie van 11 maanden trouwen: ’Klaas heeft mij ten huwelijk gevraagd’

0

Gerda uit de hitserie Urk gaat na relatie van 11 maanden trouwen: ’Klaas heeft mij ten huwelijk gevraagd’. De huwelijksaanzoek is vanavond in de laatste aflevering van de serie te zien op SBS6. Gerda en Klaas kennen elkaar al meer dan tien jaar en Klaas was lang de liefde van de beste vriendin van Gerda. Die vriendschap is inmiddels over…..

“Er gebeurt momenteel veel in mijn leven”, zegt Gerda op de site van De Telegraaf. “In maart vorig jaar kreeg ik een relatie met Klaas. Vier maanden later trok ik bij hem in en nu gaan we dus trouwen! We zijn stapelverliefd op elkaar, dus het moest er een keer van komen. Het lijkt allemaal snel te gaan, maar we kennen elkaar al dertien jaar. Dit voelt goed. We zijn heel lang vrienden geweest. In al die jaren kwamen we steeds weer op elkaars pad. We zijn alle twee skaters en via deze sport hebben we elkaar ook leren kennen. Ik vond hem altijd wel leuk, maar hij kreeg een relatie met een goede vriendin van mij…”


“Vorig jaar ging die relatie uit en ook de vriendschap met mijn vriendin was voorbij. Uit het niets kreeg ik een appje van Klaas: of ik zin had om wat te drinken. Natuurlijk wilde ik dat. Vanaf dat moment hebben we elkaar niet meer losgelaten.”

Vanavond is op tv te zien hoe Klaas zijn vriendin ten huwelijk vraagt. De huwelijksaanzoek kwam, zo vertelt Gerda op de site van de krant, nadat ze een avondje had opgepast. “Toen ik weer thuiskwam, zag ik allemaal vuur. Nu gebeurt dat de laatste tijd wel vaker op Urk, dus ik dacht: er zal toch niet wat in de fik staan? Ik snel mijn auto uit en toen zag ik bij het huis allemaal brandende fakkels naar de deur toe. Het zál toch niet…, speelde er gelijk door mijn hoofd. Toen ik binnenkwam, lagen er overal rozenblaadjes en brandden er kaarsjes. Toen wist ik het zeker. Een jurk heb ik al op het oog. In augustus hopen we elkaar het jawoord te geven”, aldus Gerda.