GEEN VERGUNNING: Geen seksshop voor NICOL, de vriendin van PETER GILLIS

0

De deuren van de seksshop van Nicol Kremers, de vriendin van Massa is Kassa-ster Peter Gillis in Valkenswaard blijft gesloten. Er is sinds de aankoop van het pand door Gillis Oostappen groep in december 2020 namelijk geen vergunning aangevraagd om op deze plek een winkel te openen.

Gillis vriendin Nicol Kremers zou er een winkel voor seksartikelen beginnen. “Met een hoop goud, diamantjes en kroonluchters”, aldus Kremers eerder in de reallifesoap ‘Massa is Kassa’ waarin ze figureert.


De winkel, ‘Nicolleke’ genaamd zou een ‘sjieke uitstraling’ moeten krijgen. Aan de buitenkant van het pand wilde Kremers drie lichtgevende logo’s van één vierkante meter ophangen en een ‘lijntje LED-verlichting’ onder de dakgoot.

Dik 1,5 jaar na de aankoop ligt het pand er verlaten bij, meldt Omroep Brabant Op de vensterbank staan enkele dozen met lingeriesetjes, in de voorkamer kijken twee paspoppen eventuele voorbijgangers aan. De webshop, nicolleeke.nl, is wel online. Die wordt  niet beheerd Nicol, maar is door Gillis uitbesteed aan een andere partij die ook zijn ‘Foxwild bier’ verkoopt.


Peter lijkt alles in eigen handen te houden waardoor Nicol, mocht de relatie fout gaan, achter blijft met  lege handen. Woensdag 12 augustus is de eerste zitting in de rechtszaak waarin Gillis beschuldigt wordt van het mishandelen van Nico. Het paar ontkent overigens dat dit gebeurt is.