Gezin Frank Masmeijer als dief in de nacht vertrokken uit penthouse met gepantserde deur…

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Het postmodernistische gebouw waar Masmeijer zijn gezin liet onderduiken werd ontworpen door beroemde architect Grandsard
Een gepantserde voordeur, een sophisticated alarminstallatie en een videofoon moesten de veiligheid van Sandra en haar twee dochters garanderen
De woonkamer met het bij de huurprijs inbegrepen interieur van Ralph Lauren Home
De woonkamer met een gas open haard en een parketvloer
In de woonkamer ook een goed gevulde bibliotheekkast
De eetkamer
In de zwart-witte eetkeuken een kookeiland voorzien van alle toestellen
De keuken heeft een zwart granieten werkblad
De werkkamer
Kastruimte genoeg
De masterbedroom op parket
De slaapkamer van Sandra heeft een suite dressing met ingemaakte kasten en bureau
De masterbadkamer op wit marmer met ligbad, inloopdouche en twee wastafels
Sandra's badkamer heeft ook een eigen make up hoekje
Maar ook dochters Michelle en Charlotte genoten van luxe
met een eigen slaap-en badkamer
Als een dief in de nacht zijn de vrouw van Frank Masmeijer, Sandra, en dochters Michelle (21) en Charlotte, vertrokken uit dit luxe appartement waar zij leefden achter een gepantserde voordeur

Sandra Masmeijer en dochters Michelle en Charlotte wonnen nu in aanzienlijk minder comfortabel appartementje boven een winkel in een dorp onder de rook van Antwerpen. Een onopvallend appartement ook, waarvan het gezin van Masmeijer hoopt dat het adres niet in handen valt van de criminelen waarvoor Frank een mislukte poging deed om ruim 400 kilo heroine te smokkelen.

Direct nadat Frank Masmeijer afgelopen oktober gearresteerd werd voor zijn betrokkenheid bij die invoer van 420 kilo cocaïne, regelde hij dat zijn vrouw Sandra en zijn dochters Michelle (21) en Charlotte (19) konden verhuizen naar dit luxe appartement op de bovenste verdieping achter een gepantserde voordeur….


Een gepantserde voordeur, een sophisticated alarminstallatie en een videofoon waarmee Sandra Masmeijer en haar dochters Michelle en Charlotte vanachter die gepantserde voordeur konden zien wie er beneden voor de deur stond…

Frank Masmeijer vreesde, vorig jaar oktober al, dat de criminelen voor wie hij een partij cocaïne uit de Antwerpse haven moest halen niet al te blij zouden zij met het gegeven dat de drugs, dankzij de klunzigheid van Masmeijer, waren onderschept.


Want een ding is inmiddels zeker: gewezen tv-vedette Frank Masmeijer was in zijn Belgische jaren beter in het ophouden van de schone schijn dan in het binnenbrengen van een partij drugs.

Raakte Masmeijer de afgelopen jaren langzaam maar zeker in steeds groter wordende financiële problemen dat was aan zijn woonsituatie niet af te zien. Weliswaar ging hij steeds kleiner wonen, maar de oppervlakkige toeschouwer kon niet anders concluderen dan dat de Masmeijertjes zich nog altijd een riante behuizing permitteerde.

Begon hij met zijn gezin na zijn vertrek uit Nederland in een, witte, villa aan de Bellevuedreef in Schilde, een plaatsje onder de rook van Antwerpen toen zijn, wisselende, horecazaken rode cijfers bleven schrijven en zijn inkomsten terugliepen verhuisde hij naar een luxe herenwoning aan Napoleonkaai in Antwerpen. Uit dat huis moest hij vertrekken vanwege een huurachterstand waarop het gezin Masmeijer haar intrek nam in een even statig, weliswaar gehuurd, herenhuis aan de Antwerpse Justitiestraat.

Nadat hij in oktober 2014 daar in de boeien werd geslagen vanwege zijn betrokkenheid bij de invoer van 420 kilo cocaïne uit de Antwerpse haven vertrokken Sandra en dochters Michelle en Charlotte halsoverkop naar een nieuw onderkomen in een postmodernistische gebouw, ontworpen door beroemde architect Grandsard, aan de Van Putlei, een van de mooiste straten in Antwerpen, waar op naam van zijn dochter Charlotte een riant penthouse met dakterras werd gehuurd.

Het 302 vierkante meter tellende appartement, met een al aanwezig interieur van Ralph Lauren Home, beschikte niet alleen over 3 slaap en 3 badkamers en 2 autostaanplaatsen, maar ook over een GEPANTSERDE voordeur en een sophisticated alarminstallatie. Achter die gepantserde voordeur een magnifieke hal op witte marmeren vloer en een woonkamer met een gas open haard, parketvloer en bibliotheekkast. In de zwart-witte eetkeuken een kookeiland voorzien van alle toestellen en een zwart granieten werkblad.Terwijl man Frank in zijn cel in gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat overnachtte had echtgenote Sandra het beter in de masterbedroom op parket, met een en suite dressing met ingemaakte kasten en bureau en de inpandige masterbadkamer op wit marmer met ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en haar eigen make up hoekje.
Maar ook dochters Michelle en Charlotte genoten van luxe, want ook hun beider slaapkamers waren van alle comfort voorzien met ingebouwde kasten, en beschikten over eigen badkamers op wit natuursteen. En dan had het penthouse ok nog eens een groot dakterras.

En dat allemaal voor ‘slechts’ 3000 euro per maand. Maar inmiddels zijn Sandra en haar twee dochters eind januari week van de ene op de andere dag met de noorderzon vertrokken uit het riante appartement nadat het onderduikadres van Sandra en haar dochters op straat kwam te liggen.

Nu wonnen zij in een onopvallend appartement in een dorp onder de rook van Antwerpen. Een adres dat hopelijk niet bekend is bij de gangsters voor wie Frank Masmeijer werkte, want die zij nog altijd woedend over de verloren partij cocaïne met een straatwaarde van rond de 20 miljoen euro. Sandra en haar dochters zijn dan ook doodsbang dat die criminelen hun mede-verantwoordelijk achten voor de daden van Masmeijer.

Masmeijer zit wat dat betreft nog altijd relatief veilig in zijn Antwerpse cel.

Share.