FOTO’S! Zo verliefd is Dionne Stax op haar dj Steve

0

Iedereen mag nu weten dat Dionne Stax (36) tot over haar oren verliefd is op dj Steven Jansen (28). en dat Dionne en en Steve verliefd zijn blijkt wel uit de foto’s.

De presentatrice is sinds begin augustus samen met dj Steven Jansen (28), bekend van het duo Lucas & Steve, en Dionne deelt nu op haar Instagram foto’s die afgelopen weekend zijn gemaakt op de bruiloft van Steven zijn dj-maatje Lucas de Wert. Die zei hij ‘ja’ tegen zijn jeugdliefde Evelien.


Dionne heeft genoten, zo schrijft ze bij de foto: ‘Hier dansten we salsa. Nou ja, we deden een poging. Hoe dan ook: het was fijn. En mooi.’

De twee leerden elkaar vorig jaar zomer kennen tijdens het programma De 3 sterren camping, waarin zangduo Nick & Simon en Kees Tol indringende gesprekken met BN’ers voerden met Dionne Stax en dj-duo Lucas & Steve. De vonk tussen Dionne en Steven sloeg over toen ze in de uitzending verse groenten gingen plukken in de moestuin van de camping.


Dionne, die zelf in Amsterdam een huurappartement heeft, verblijft inmiddels de meeste tijd in de riante woning aan het water die Steve recent voor net geen miljoen kocht in Almere.  De watervilla is gelegen op het schiereiland Fokkeboom. Voor hun huis kan een boot van maximaal 15 meter worden aangelegd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)