FOTO’S – Half Nederlandse supermodel Gigi Hadid zet uit angst voor stalker appartement in New York te koop

0
Benieuwd hoe is om in de schoenen van Gigi Hadid’s te staan? Dat kan, want het appartement van het half Nederlandse supermodel in New York is te koop. Ze vraag er $ 2.450.000. Daar krijg je twee woon en twee slaapkamers voor. Gigi wil van haar stulpje af nu een doorgedraaide fan bijna bij haar in huis stond.

Het model, dat in Yolanda Foster een Nederlandse moeder heeft, werd in eerste instantie door een man gestalkt via Facebook. ‘Ik hou van je. Wacht op mij, soulmate’ en ‘Waarom bel je me niet? Ik zal zo snel mogelijk in levende lijve met je praten. Ik hou van je, zoals altijd’, schreef hij.

Maar de man voegde de daad ook bij het woord. heeft geprobeerd in haar appartement te komen. Dat lukte bijna, want hij was de 24 uur per dag aanwezige portier al ongezien gepasseerd. De reden voor Gigi om het appartement te koop te zetten.


Het gebouw ligt in trendy Bowery op slechts een steenworp afstand van Soho, Nolita, Noho, en de East Village. Er zijn slechts 20, allemaal zonovergoten 1- en 2-slaapkamer appartementen die allemaal extra grote openslaande ramen hebben en superieur zijn afgewerkt. Zo heeft de keuken Miele-apparatuur en marmeren werkbladen.