Frank & Rogier: niet meer verliefd, apart slapen, geen seks, maar ze blijven samen tv maken

0

Verliefd zijn Frank (74) en Rogier (46) niet meer. Samen slapen doen ze ook niet meer. Of zoals Frank zegt: “De slaapkamer is geen circus meer. Na 19 jaar wordt het ‘houden van’”, zegt Rogier. Maar nadat ze de afgelopen weken een knallende ruzie in de media uitvochten zeggen Frank, vanuit Frankrijk, en Rogier vanuit Den Haag dat wat er privé ook gebeurt ze samen televisie blijven maken. Ook bij Frank en Rogier moet de schoorsteen namelijk blijven roken.

Na elkaar wekenlang te hebben zwart gemaakt in de media lijken Frank & Rogier een wapenstilstand te hebben gesloten. “Elkaar wat meer vrijheid geven”, is de oplossing volgens naar Zuid-Frankrijk gevluchte Frank. “Elk huisje heeft zijn kruisje. We hebben wel meer met elkaar gecrasht,“ zegt die via een videoverbinding tegen Art Rooijakkers die de aflevering van zijn programma Rooijakkers over de vloer van gisterenavond bijna in het water zag vallen door de ruzie tussen het RTL-duo.


Na de opnamen barste de bom tussen de twee. Aan Rooijakkers vertelden ze al dat ze ieder een eigen kamer in hun gezamenlijke huis in Den Haag hebben, ze niet meer verliefd op elkaar zijn, maar dat dit heeft plaatsgemaakt voor houden van. Van seks is ook al tijden geen sprake meer.

Als Art Rogier vraagt hem vraagt hoe de toekomst eruitziet en dat hij vreest, door alles wat er in de media is geroepen en geschreven, dat de twee nooit meer een programma gaan maken is Rogier niet blij met die vraag. “Dit gaan we er dus uitknippen. Dìt gaan we niet gebruiken, cut.” Uiteindelijk zegt Rogier dat het goed gaat komen tussen hem en Frank, “maar we zullen goed moeten praten.”


Omdat Frank nog altijd in Zuid-Frankrijk zit, haakt hij via een videoverbinding aan. “We zijn 24/7 samen, en maken ook samen televisie. Soms knalt het een beetje, en dat is nu gebeurd. Ik denk dat we onze toekomst een beetje moeten regisseren en elkaar een beetje meer vrijheid geven”, vervolgt Frank daarna.

Rogier in gesprek met Art Rooijakkers

“We zijn al 20 jaar samen, en dan kun je denken: doen we niet te veel samen? Maar televisie blijven we gewoon maken.” Rogier beaamt dat en wil niks liever dan samen televisie maken. “Maar dat moeten wij in alle rust en privé kunnen oplossen”, vult Frank Rogier aan.

het lijkt aan het eind van de uitzending dat beide tot inkeer zijn gekomen. Ze spreken af om binnenkort te bellen om de ruzie uit te praten. Wordt dus vervolgd. spreken. Er gloort dus licht aan het eind van de tunnel en de vraag is of het uiteindelijk weer net zo leuk wordt tussen Frank en Rogier als dat het ooit was.

ZIE OOK: FOTO: ‘Het pruikie van kale Rogier heb je niet voor een prikkie’