Ex vrouw Raymond van Barneveld wilde stekker er uittrekken bij nieuwe liefde Piet

0

Silvia, de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, overwoog na de eerste hersenbloeding van nieuwe liefde Piet er al de stekker uit trekken, maar toen kreeg Piet in het ziekenhuis belandde nog een hersenbloeding kreeg. Silvia: “Toen was hij hersendood.”

In de podcast van Shownieuws vertelt Silvia dat ze nu het verlies van Piet een plekje probeert te geven. Zijn dood was een tweede klap in korte tijd, want drie maanden geleden overleed ook haar vader.


In de podcast vertelt ze ook hoe snel het is gegaan met het overlijden van Piet. Nadat hij zaterdag met een paracetamol vanwege hoofdpijn op bed ging, kreeg hij zondagochtend opnieuw ’heel heftige hoofdpijn’. “In het ziekenhuis bleek dat hij een ’kleine hersenbloeding heeft gehad’, waar hij waarschijnlijk niet helemaal goed uit zou komen. Vrijwel direct daarna kwam het telefoontje dat hij een tweede hersenbloeding eroverheen had gehad. “Toen was hij hersendood.” Silvia vertelt dat ze bij de eerste bloeding al dacht: ’Dan trek ik de stekker eruit’.

Silvia leefde vervolgens in een roes. “Er schiet van alles door je hoofd: ’Jeetje joh, en nu?’. We waren net een jaar bij elkaar. We waren heel erg intens gelukkig en dat wordt dan ineens bij je weggehaald.” Toch is ze ook dankbaar voor hun gelukkige tijd samen. “Hij wilde lekker rust en samen genieten. Hij heeft me weer laten voelen hoe een vrouw zich moet voelen.”


Een nieuwe liefde zal er nu niet meer snel komen. “Nee, alsjeblieft zeg, echt niet. Ik sta daar niet voor open hoor. Piet was een hele lieve, gemakkelijke man. Ik moet er niet aan denken dat ik zo’n zeur krijg hoor.”

Officieel is Silvia nog niet gescheiden van Raymond van Barneveld, vertelt ze in de podcast. “Hopelijk dat die er deze maand eindelijk doorheen is. Dat gaat gelukkig wel, daar maak ik me nog het minste druk om.” Twee jaar geleden gingen ze uit elkaar en Raymond viel vlak daarna voor de charmes van de veel jongere Julia. Over die klap is Silvia wel heen. “Misschien zat de liefde bij mij toch ook niet zo diep als ik dacht.” Ze zegt dat haar huwelijk met de darter in een sleur was gekomen. “Misschien moet ik hem dan zelfs dankbaar zijn, al is het niet zo netjes gegaan.”