BINNENKIJKEN – ESTELLE CRUIJFF verlaagt vraagprijs Ibiza-appartement met 33.000 euro (nu nog ‘maar’ €697.000)

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
(Beeld: CP)
Je zou denken dat €730.000 voor een appartement met zeezicht op Ibiza een niet al te hoge prijs was, maar Estelle Cruijff weet beter.  Ze zette haar appartement ruim een jaar geleden voor €730.000 in de verkoop, maar die prijs is inmiddels noodgedwongen verlaagd tot €697.000. voor Estelle is het hopen dat er nu snel een koper opdaagt, want ze lijkt het geld nodig te hebben.

Estelle Cruijff mocht recent van de rechter begin 2021 blijven wonen in haar luxe appartement van 1.2 miljoen aan het Vondelpark, maar die rechter verplichtte haar wel nu eens te beginnen met het afbetalen van 6000 euro per maand aan haar geldschieter en voormalig vriend Jaques Parson. Het lijkt erop dat Estelle die maandelijkse 6000 euro niet direct heeft liggen. Dat zou best eens de reden kunnen zijn dat ze  haar appartement op haar favoriete Ibiza vorig jaar in de verkoop heeft gezet voor 730.000 euro. Maar dat blijkt toch iets te hoog gegrepen, want het appartement staat inmiddels voor €33.000 minder in de verkoop.


Aan haar scheiding met Ruud Gullit hield Estelle Cruijff o.a. een appartement op Ibiza over. Daar mocht ze de afgelopen zomers graag vertoeven, maar het heeft er schijn van Estelle haar appartement min of meer gedwongen van de hand doet. Aanleiding lijkt de uitspraak van de rechter begin vorig jaar dat zij nu moet beginnen met het aflossen van een schuld van 1.2 miljoen euro die zij heeft bij Jacques Parson, haar voormalig vriend en geldschieter, die haar de 1.2 miljoen leende voor de aankoop van het appartement aan het Vondelpark dat zij kocht van diezelfde Parson. Volgens Estelle een cadeautje van een goede vriend, maar Parson zag dat toch anders.

Dat nu door de rechter verplichte aflossen lijkt nu ook de reden te zijn dat haar appartement ‘met zeezicht’ nu voor voor de verlaagde prijs van €697.000 te koop heeft staat bij makelaarskantoor RE/MAX (BINNENKIJKEN!). Of Estelle die gevraagde net geen zeven ton ook krijgt is de vraag, want het halve eiland staat te koop of te huur nu het toerisme, als gevolg van corona, grotendeels is ingestort.


Wie de nieuwe vraagprijs van €697.000 betaald krijgt, naast Ruud Gullit als bovenbuurman, een appartement met honderd procent privacy. Ook nog eens gunstig gelegen, dicht bij de restaurants, clubs, Talamanca Beach, Ibiza-stad en de jachthaven. De woning heeft een eigen parkeergarage.

Het appartement is licht met ramen van muur tot muur waardoor het mogelijk is om overal in de woonkamer en keuken te genieten van het panoramische uitzicht. Glazen schuifpuien geven toegang tot het terras, een perfecte plek om te genieten van het uitzicht, helemaal van Jesus tot Cap Martinet, een prachtig gezicht, ook s nachts. Richting het oosten kijkt u uit over het strand van Talamanca, u kunt uitkijken over uw voor anker liggende jacht of bedenken naar welke beachclub u gaat voor een cocktail in de namiddag.

De open concept keuken met kookeiland is volledig uitgerust en heeft ingebouwde apparatuur. Naast de keuken vindt u een was/opslagruimte. De eerste slaapkamer deelt de badkamer met de gast, terwijl de hoofdslaapkamer een en-suite badkamer heeft. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten en zijn ruim van opzet. Het appartement is voorzien van centrale koeling en verwarming. In de parkeergarage is er een eigen fitnessruimte.

Share.