BINNENKIJKEN – ESTELLE CRUIJFF is na bijna drie jaar eindelijk van Ibiza-appartement af

0
(Beeld: CP)
Je zou denken dat €730.000 voor een appartement met zeezicht op Ibiza een niet al te hoge prijs was, maar Estelle Cruijff weet inmiddels beter.  Ze zette haar appartement medio 2021 voor €730.000 in de verkoop, maar die prijs werd een jaar later noodgedwongen verlaagd tot €697.000. en pas nu, weer een jaar later is het appartement verkocht. Of Estelle de gevraagde €697.000 heeft gekregen is onbekend,

Estelle Cruijff mocht van de rechter begin 2021 blijven wonen in haar luxe appartement van 1.2 miljoen aan het Vondelpark, maar die rechter verplichtte haar wel nu eens te beginnen met het afbetalen van 6000 euro per maand aan haar geldschieter en voormalig vriend Jaques Parson. Het leek dat Estelle die maandelijkse 6000 euro niet direct had liggen. Ze zette haar appartement op haar favoriete Ibiza in de verkoop heeft gezet voor 730.000 euro. Maar dat bleek toch iets te hoog gegrepen, want de prijs van het appartement werd met €33.000 verlaagd tot €697.000.


Aan haar scheiding met Ruud Gullit hield Estelle Cruijff o.a. haar appartement op Ibiza over. Daar mocht ze de afgelopen zomers graag vertoeven, maar het had er schijn van Estelle haar appartement min of meer gedwongen van de hand moest doet. Aanleiding leek de uitspraak van de rechter begin 2021 dat zij nu moest beginnen met het aflossen van een schuld van 1.2 miljoen euro die zij heeft bij Jacques Parson, haar voormalig vriend en geldschieter, die haar de 1.2 miljoen leende voor de aankoop van het appartement aan het Vondelpark dat zij kocht van diezelfde Parson. Volgens Estelle een cadeautje van een goede vriend, maar Parson zag dat toch anders.

Wie nu het appartement van Estelle gekocht heeft krijgt naast Ruud Gullit als bovenbuurman, een appartement met honderd procent privacy. Ook nog eens gunstig gelegen, dicht bij de restaurants, clubs, Talamanca Beach, Ibiza-stad en de jachthaven. De woning heeft een eigen parkeergarage.


Het appartement is licht met ramen van muur tot muur waardoor het mogelijk is om overal in de woonkamer en keuken te genieten van het panoramische uitzicht. Glazen schuifpuien geven toegang tot het terras, een perfecte plek om te genieten van het uitzicht, helemaal van Jesus tot Cap Martinet, een prachtig gezicht, ook s nachts. Richting het oosten kijkt u uit over het strand van Talamanca, u kunt uitkijken over uw voor anker liggende jacht of bedenken naar welke beachclub u gaat voor een cocktail in de namiddag.

De open concept keuken met kookeiland is volledig uitgerust en heeft ingebouwde apparatuur. Naast de keuken vindt u een was/opslagruimte. De eerste slaapkamer deelt de badkamer met de gast, terwijl de hoofdslaapkamer een en-suite badkamer heeft. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten en zijn ruim van opzet. Het appartement is voorzien van centrale koeling en verwarming. In de parkeergarage is er een eigen fitnessruimte.