Emotionele Monique Westenberg op 5de verjaardag zoontje Dré: ‘Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje’

0

(Beeld: Instagram Monique Noell)

Vandaag blaast Dré Hazes 5 kaarsjes uit. en dat laat moeder Monique Westenberg niet onopgemerkt voorbij gaan. Niet alleen deelt ze een foto van moeder en jarige zoon, maar ze schrijft er ook een emotionele boodschap bij.


Op Instagram schrijft ze bij de foto van moeder en zoon een emotionele tekst: “En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje. Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug! Oneindig…” Monique en Dré wordt inmiddels op haar social media overspoeld met felicitaties.

De foto is door Hazes geliket. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de zanger weer actief is op sociale media sinds hij vorige maand rust nam vanwege een burn-out.


De verjaardag van de 5-jarige Dré werd zaterdag ook al gevierd met een kinderfeestje in het Haagse Aventuria, de Vogelkelder in Den Haag. En kleine Dré genoot met volle teugen samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes die mee mochten. Maar waar kleine Dré misschien nog wel het meest van genoot was dat ook zijn vader André er bij was. Zijn vader die de jongen al zeker een maand niet had gezien, omdat de zanger de afgelopen weken in Spanje verbleef vanwege een ‘emotionele burn-out’, zoals zijn management verklaarde bij zijn vertrek.

Vorig jaar was papa André was een beetje emotioneel op de verjaardag van zijn zoontje. “4 jaartjes geleden koos jij ons uit om jouw ouders te zijn en wat ben ik je daar dankbaar voor. Je bent alles waar ik op hoopte. Het is eng hoe we op elkaar lijken en ik kan alleen maar uitkijken naar de jaren die we nog met elkaar hebben. Je bent mijn aller beste vriendje. Gefeliciteerd met je verjaardag pikkie”.

Toeval of niet de dag na het kinderfeestje waar ook Monique en Andre elkaar voor het eerst in weken weer zagen plaatste Monique een aantal Instagram Stories waar te zien was dat ze bij de kapper was. “Senioren blonde haartjes weer gedekt!”, zette ze erbij. Op het filmpje was haar kleding ook goed te zien. Mo droeg een trainingspak, waar op de trui een koeienletter ‘A’ op stond. In een volgende story maakte ze nogmaals een foto met haar A-trui aan: “Veel DM’s over mijn pak”, waarbij ze het bedrijfje tagde. Volgens juice channel Fawrynotsawry komt het wel heel toevallig uit dat Monique net op die dag met zo’n pak op haar Instagram staat te shinen.

André Hazes weer herenigd met zoontje André en Monique Westenberg