‘Met Boukje getrouwde Ellie Lust beleefde wilde liefdesnacht met Radio1-presentatrice Lara Rense’

0

Lara Rensen (links en Ellie Lust: wilde nacht… (Beeld NPO/RTL)

Dat zal geen gezellige vrijdagavond geweest zijn in het kerkje dat Ellie Lust eind vorig jaar met vriendin Bouke kocht in Deventer nu Jan Roos in zijn podcast Roddelpraat heeft onthuld dat de voormalig politievrouw het bed heeft gedeeld NPO Radio 1-presentatrice Lara Rense. Volgens roos ging het er ook pittig toe in de slaapkamer die Lust en Rense deelden.


Een paar jaar geleden vertelde Lara Rense in Het Parool nog aan te twijfelen over haar geaardheid. “Misschien denk ik te ver door, maar ik vraag me nog weleens af of ik nu lesbisch ben of dat het heteroschap van mijn mannelijke deel heel sterk is ontwikkeld.” Nu, als we jan Roos mogen geloven, is Rense wel degelijk van de vrouwenliefde.

Jan Roos vertelde in de podcast roddelpraat, die hij maakt met Dennis Schouten dat Lara Rense het bed heeft gedeeld met Ellie Lust, de voormalig politierouw die nog maar eind vorig jaar een schattig kerkje in Deventer kocht met haar vrouw Boukje.


“Ik heb wel een scoopje over Ellie Lust”, begint Roos zijn verhaal om te vervolgen met: “Ik ken een bekende Nederlandse presentatrice die ook van de bef is, de stichting Scharen, en die heeft het een keer met onze Ellie gedaan en Ellie schijnt nogal ruig te zijn in de slaapkamer.” Wie het is? “Dat kan ik niet zeggen, maar het is iemand van Radio 1, van het Journaal. Lara Rense.”

Roos vertelt in de podcast ook in geuren en kleuren wat hij allemaal gehoord heeft over het buitenechtelijk avontuurtje van Ellie Lust, die na haar carrière bij de Amsterdamse politie op tv aan de slag ging. “Ellie schijnt nogal pittig te zijn in de slaapkamer. Ze heeft natuurlijk een oud-politiecarrière gehad, liever gezegd: ze deed er de woordvoering, en Ellie is nogal van de knuppeltjes en de handboeien. Dat schijnt een stevige tante te zijn. Het is wel van: hoe leg ik die blauwe plekjes uit als ik thuiskom? Dat is toch leuk om te weten.”

Ellie en haar vrouw Boukje (Beeld: Instagram)

Ellie en Boukje leerden elkaar kennen tijdens een volleybalwedstrijd. Lust had op dat moment nog een relatie Jolanda. ‘Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest’, vertelde de blondine in een interview met Libelle. ‘We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen.’

Na vijf jaar samen trouwden Ellie en Boukje in 2005. Een jaar na de bruiloft werd borstkanker geconstateerd bij Boukje. Ruim twee jaar vocht Boukje tegen de ziekte, maar het stel kwam er sterker uit. ‘We zijn een heel goed team, zo voelt het’, aldus Lust. ‘Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.’In 2019 brak Ellie met Boukje op zakelijk terrein. haar vrouw had jarenlang het management van Ellie op zich genomen, maar toen Ellie definitief voor haar televisiecarrière koos vond ze het tijd worden voor een echt management. “Toen ik weg was bij de politie wilde ik het goed gaan doen, het professionaliseren”, zegt Ellie tegen weekblad Weekend. Tegenwoordig is Hanneke Uijt de Willigen haar manager.

Met de liefde tussen Ellie en Boukje zat het nog steeds goed vertelde Ellie. “Zij zal mij nooit een strobreed in de weg leggen als het gaat om wat ik wil doen. () “Boukje is altijd blij als ik weer veilig thuis ben.”

Maar of dat gisterenavond na de onthulling van Jan Roos over haar avontuurtje met Lara Rense ook zo was…

Share.