Ellemieke Vermolen deelt emotionele foto met Josha die maart 2017 stierf vlak voor de geboorte.: ‘Weet dat de pijn soms minder wordt, en het gemis groter

0

Ellemieke Vermolen (44), de ex van topkok Sergio Herman (50), heeft een emotionele post op Instagram gedeeld over hun zoontje Josha. Het stel verloor vier jaar geleden hun derde kindje, vlak voor de geboorte.

“Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan”, zo begint Ellemieke Vermolen haar post op Instagram. “Tien vingertjes en tien teentjes….. ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet. Het enige verschil was dat je stil was…… geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen. Vandaag is jouw dag “Joshadag” zo noemen we het hier, de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen vandaag. Ieder jaar is dat anders, alles mag en is oké. Vandaag zou je 4 jaar zijn geworden. Al 4 jaar zonder jou……. maar altijd bij ons, voor altijd in ons.”


Ook alle ouders die eenzelfde drama moeten verwerken, steekt Ellemieke een hart onder de riem.

“Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter….. Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie….”


Vermolen en The Jane-kok Sergio Herman gingen na een relatie van twaalf jaar uit elkaar. Ze hebben samen drie zoontjes Noah (12), Zenna (10) en Josha (+). In maart 2017 stierf Josha, vlak voor de geboorte.Share.