Een Schot blijft zuinig…. Andy Murray trouwt in eigen kapel

0
Andy Murray kocht Cromlix House in 2013
Cromlix House heeft een eigen kapen die plaats biedt aan 30 gasten
Er zijn 5 suites
met luxe badkamer
en 10 'gewone' slaapkamers
In de Garden Room wordt nu de huwelijksvoltrekking een drankje gedronken
Gegeten wordt er in de Drawing Room met uitzicht over de baai
Cromlix House werd in 2014 gekozen tot Schots hotel van het jaar
Het huren van Cromlix House voor een trouwerij kost namelijk meer dan 10.000 euro
Het hotel heeft 10 kamers en 5 suites.
Bijna 40 miljoen dollar verdiende Andy Murray tot nu toe met tennissen, maar hij blijft een echte Schot en blijft dus op de kleintjes letten.

Als de nummer 4 van de wereldranglijst op 11 april zijn jawoord geeft aan nu nog verloofde Kim Sears doet hij dat in zijn eigen luxehotel Cromlix House in het Schotse Kinbuck.

Murray en Sears, beiden 27 jaar, zijn al jarenlang een koppel. De verliezende finalist van de Australian Open vroeg Sears in november vorig jaar ten huwelijk. Het vijfsterrenhotel Cromlix House kocht hij in februari 2013 voor 2,4 miljoen euro (1,8 miljoen pond). En in Cromlix House wordt er dan ook getrouwd.


Handig daarbij wel is dat Cromlix House beschikt over een licentie om daar te kunnen trouwen en ook nog eens over eigen kapel voor het kerkelijk huwelijk. Murray vertelde tijdens het afgelopen Australian Open overigens dat hij overweegt een Schotse kilt, met niets eronder, te dragen.

De gasten zal het aan niets ontbreken, want het Victoriaanse-hotel dat Murray twee jaar geleden kocht werd in 2014 gekozen tot Schots hotel van het jaar.


Het wordt overigens een intieme bruiloft voor Andy en zijn Kim, want in de kapel staan slechts 30 stoelen. Die gasten kunnen wel allemaal op de trouwlocatie blijven slapen, want het hotel heeft 10 kamers en 5 suites.
Na de huwelijksvoltrekking wordt er een drankje gedronken in de Garden Room die uitzicht biedt over de oprijlaan. Het diner is in de Drawing Room met een spectaculair uitzicht over de baai.

Door te trouwen in eigen hotel bespaart Murray veel geld. Het huren van Cromlix House voor een trouwerij kost namelijk meer dan 10.000 euro. En dat is buiten de kosten van eten en drinken.

ZIE OOK: Frank Masmeijer verstopte vrouw en kinderen na arrestatie in penthouse met gepantserde deur…