‘Echtgenote zet DENNIS VAN DER GEEST op straat na vreemdgaan’ (hij is bij zijn vader ingetrokken)

0

(Beeld: RTL)

Zaina, de vrouw van Dennis van der Geest heeft haar man op straat gezet nadat hij was vreemdgegaan met een jong meisje uit het productieteam van Million Dollar Island dat Dennis presenteert. De voormalig judoka zou inmiddels bij zijn vader wonen.


Het is Yvonne Coldeweijer die het nieuws brengt. Acht maanden geleden schreef zij ook al eens dat Dennis de huwelijkstrouw niet zo nauw neemt. “Hij heeft het weer eens helemaal verkloot!,” zegt Coldeweijer nu die ook onthult dat Dennis door echtgenote Zaina op straat is gezet. “Hij is inmiddels bij zijn vader ingetrokken!”

Coldeweijer op haar juicekanaal: “Hoewel ik al vaker bracht dat hij al jarenlang structureel vreemdgaat met ongeveer alles wat ademt, is de bom nu echt ontploft. Eigenlijk afgelopen oktober al!”


Dennis kwam toen terug van de judokampioenschappen in Oezbekistan, schrijft Coldeweijer. “Hij ging daarna schoenen shoppen met zijn vrouw. Hij maakte een foto van zijn nieuwe schoenen en verstuurde die via WhatsApp. Zijn vrouw zag dit en greep de telefoon uit zijn hand en zag dat hij dit naar een meid appte.”

De vrouw met wie Dennis een affaire zou hebben is een van zijn SBS 6-show Million Dollar Island. “Het bleek om een jonge griet te gaan uit het productieteam van Million Dollar Island. Echtgenote Zaina was woest en zette Dennis op straat. Dat bleef tot vandaag geheim omdat hij een week later vertrok voor opnames van het tweede seizoen van Million Dollar Island.”

“Met die griet dus! OMG. Hij heeft in totaal twee maanden voor opnames in het buitenland gezeten. De opnames zijn net een week voorbij en Dennis is nu weer terug in het land. Hij woont momenteel nog steeds niet thuis, maar is bij zijn vader ingetrokken!”

Coldeweijer vraagt zich af of het huwelijk van Dennis nog te redden is. “Dennis heeft er al jaren geen problemen mee om van twee walletjes te eten, maar zijn vrouw is hem dit keer helemaal zat. Er moet VEEL besproken worden. Of zijn huwelijk nog te redden valt, is op dit moment nog onzeker. Dennis, waar ben je nou toch allemaal weer mee bezig?”