Weg bij grote liefde Feyenoord: Na zijn nieuwe look nu ook nieuwe baan voor Dirk Kuyt

0

Na zijn scheiding na 17 huwelijk van zijn Gertrude, zijn opvallende metamorfose gaat Dirk Kuijt nu ook op zoek naar een nieuwe baan. Kuijt vertrekt per direct bij zijn grote liefde Feyenoord.

Dirk Kuijt vertrekt per direct bij Feyenoord. In onderling overleg is het contract met de oud-aanvoerder en -jeugdtrainer ontbonden. De 40-jarige Kuijt werd in Rotterdam-Zuid gezien als toekomstig hoofdtrainer, maar als opvolger van Dick Advocaat koos de club onlangs voor Arne Slot.


“Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren”, laat Kuijt weten via het clubkanaal. “Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel.”

In zijn laatste wedstrijd als voetballer zorgde Kuijt er als aanvoerder van de Rotterdammers hoogstpersoonlijk voor dat de club na achttien jaar weer kampioen van Nederland werd. Met drie goals en een overwinning op Heracles Almelo werd het landskampioenschap van 2017 veiliggesteld.


Nog geen week geleden was Kuijt ook al in het nieuws omdat hij een metamorfose had ondergaan. Zijn blonde krullen hebben plaats gemaakt voor een nieuw kapsel inclusief stoppelbaardje en hippe coltrui.

Een volger op twtitter schrijft over het nieuwe uiterlijk van Kuyt: “Dirk lijkt een van de verleiders van Temptation Island te zijn geworden.” een ander schrijft: “Da hell is er met Dirk Kuyt gebeurd? Woont hij tegenwoordig in Madame Tussauds?”

Juni 2020 maakte Dirk bekend dat hij en zijn vrouw Gertrude, na een huwelijk van zeventien jaar, hadden besloten te gaan scheiden. In een interview met De Telegraaf sprak hij over de heftigste periode in zijn leven.

„Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust. (…) Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”

Er deden destijds verhalen de ronde ten dat de ex-voetballer zou zijn gevallen voor de charmes van de 34-jarige Natalie Barnhoorn, raadslid onderwijs in de gemeente Noordwijk waar Dirk Kuijt woont.