De reden van de scheiding van DIRK KUIJT heet NATHALIE

0

De scheiding van Dirk Kuijt en de vrouw met wie hij 17 jaar getrouwd was en vier kinderen kreeg, Gertrude, komt vandaag in een ander daglicht te staan. De ex-voetballer, als trainer in dienst van het Rotterdamse Feyenoord, zou gevallen voor de charmes van de 34-jarige Natalie Barnhoorn, raadslid onderwijs in de gemeente Noordwijk waar Dirk Kuijt woont.

De voormalig voetballer vertelde afgelopen weekend gaan scheiden van Gertrude. “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”


Dat verdriet mag dan misschien gelden voor Gertrude en de kinderen volgens weekblad Privé heeft de voetballer al weer nieuw geluk gevonden. Het weekblad schrijft dat de voetballer zijn liefde voor Nathalie al niet meer onder stoelen of banken steken en dat de nieuws geliefden ook steeds vaker samen worden gespot. Natalie wilde de vrouw niet reageren toen weekblad Privé een reactie van haar vroeg.

Volgens SBS Shownieuws gaat het om Natalie Barnhoorn, raadslid voor het CDA in Noordwijk. Op de site van het CDA in de kustplaats zegt Nathalie: “Na jaren een eigen onderneming te hebben gehad in de modebranche ben ik op dit moment werkzaam in de land- en tuinbouwsector. Ik doe verkoop en marketing en heb veel te maken met kwekers door het hele land. Na een periode van drie jaar als raadslid voor het CDA, wil ik mij de komende periode graag weer inzetten voor onze nieuwe gemeente Noordwijk.”


En ook: “Het CDA staat voor mij voor verbinden met elkaar en voor elkaar en dat is ook hetgeen wat voor mij belangrijk is de komende vier jaar. Door te luisteren naar de inwoners weet je wat er speelt in een gemeente, wat de behoeftes zijn en wat er veranderd kan worden.

Natalie Banhoorn zou de nieuwe vrouw in het leven van Dirk Kuijt zijn. Bevetigen wil ze dat niet. (foto: Gemeente Noordwijk)

Zo vind ik het belangrijk dat jonge Noordwijkers net als ik, in de gemeente Noordwijk kunnen blijven wonen. Een ander onderwerp dat mij aan het hart gaat is eenzaamheid onder ouderen. 1 op de 3 personen voelt zich alleen of eenzaam. De afgelopen tijd heb ik mij met de Stichting Achtzaam ingezet om hier iets aan te doen, onder andere door dit thema bespreekbaar te maken. Oprechte aandacht voor elkaar is de sleutel: een luisterend oor en regelmatig persoonlijk contact. Ofwel: Achtzaamheid.

Volgens haar facebook-pagina,  het laatste bericht dateert overigens van september 2016, is het CDA-raadslid moeder van een dochter.

Omdat oud-voetballer Kuijt en zijn vrouw Gertrude na een relatie van 22 jaar gaan scheiden stapt Kuijt voorlopig uit de schijnwerpers en richt zich ook tijdelijk niet meer op zijn doel om hoofdtrainer van Feyenoord te worden.In zijn illustere loopbaan speelde Kuijt voor vier profclubs. De blonde aanvaller kroop uit zijn schulp bij FC Utrecht, werd een wereldster bij Liverpool en Fenerbahce en verwierf een legendarische status bij Feyenoord.