Duitslands meest succesvolle zangeres moeder: Helene Fischer bevalt thuis aan Ammersee van dochtertje

0

De Duitse zangeres Helene Fischer en haar vriend Thomas Seitel zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het meisje is rond de kerstdagen ter wereld gekomen en is het eerste kind voor Fischer en Seitel.

Helene is niet bevallen in de kliniek in het nabijgelegen Starnberg, weet BILD. Het was waarschijnlijk een thuisbevalling. Ze is thuis aan de Ammersee, ontspannen en genieten van de tijd met haar dochter.


In oktober bevestigde de zangeres op sociale media haar zwangerschap, nadat het nieuws was uitgelekt. “Hoe mooi het nieuws ook is, we wilden langer wachten tot we het publiekelijk bekend zouden maken”, schreef Fischer toen op Instagram.

Fischer heeft sinds enkele jaren een relatie met haar vriend Thomas Seitel. Daarvoor vormde ze ruim tien jaar een glamourkoppel met zanger Florian Silbereisen.


Papa Thomas Seitel (1,83 meter) studeerde aan de Sportuniversiteit in Keulen en won de Duitse universiteitskampioenschappen op de rekstok. Hij begon met gymnastiek toen hij vier jaar oud was. Helene Fischer (1,58 meter) studeerde af van de middelbare school en volgde een musicalopleiding. Tegenwoordig is ze de meest succesvolle zangeres van Duitsland.