Droom in duigen: prinses Alexia (15) mocht van ouders niet meedoen aan The Voice Kids

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Ze mag dan een prinsessenleven leiden daar zitten ook nadelen aan… Prinses Alexia, die gisteren haar vijftiende verjaardag vierde, wilde meedoen aan The Voice Kids, maar dat mocht uiteindelijk niet van papa Willem-Alexander en mama Koningin  Maxima!

Het royaltykenner Marc van der Linden die het nieuws de wereld in helt dat Alexia wilde optreden in de RTL 4-hit. “Ze had, heb ik begrepen, maar dat hoor je allemaal via-via, want dat krijg je niet gecheckt, dat ze een droom had om mee te doen aan The Voice Kids.”


Van der Linden vraag zich wel af of Alexia in The Voice Kids wel had gekund. “Het was natuurlijk bijna onmogelijk, want als ze dan gewonnen had, dan had iedereen geroepen: ‘Ja, het is de dochter van de koning.’”

Papa Willem-Alexander was bijna om (Beeld: ©RVD – Arenda Oomen)


Volgens de royaltykenner zou papa Willem-Alexander bijna om geweest zijn om zijn dochter toestemming te geven aan het programma mee te doen. “Maar de koning was al zo ver dat als ze inderdaad eerlijk door de voorrondes zou zijn gekomen, dat ze mee had mogen doen, maar zo ver is het uiteindelijk niet gekomen.” Koning en koningin vonden het op het eind blijkbaar toch geen goed idee en spraken hun veto uit.

Alexia was onlangs in het nieuws, omdat ze flink actief is op TikTok. Die filmpjes van de prinses vallen volgens de Rijksvoorlichtingsdienst onder de mediacode en mogen dus niet getoond worden, maar zijn overal te zien op het internet.

Volgens een andere royaltyexpert, Rick Evers, vindt Alexia het juist prachtig als er iets uitlekt. “Ik heb gehoord dat Alexia er ontzettend van geniet als er een foto uitlekt die vervolgens duizenden likes krijgt.”

Diezelfde royaltyexpert stelt ook dat Alexia is in de ban van kleding is. “Alexia is echt een meisje van deze tijd die het leuk vindt er mooi uit te zien en zich lekker uit te dossen. Op foto’s die geplaatst waren op Instagram en TikTok zie je dat ze daar veel mee bezig is.”

Share.