Drie weken na dood van grote liefde Gelmore: Samantha de Jong stelt nieuwe vriend voor

0

(Beeld: Instagram Samantha de Jong)

Slechts drie weken na dood van grote liefde Gelmore, de vader van zoontje Alfredo, heeft Samantha de Jong het geluk in de liefde opnieuw gevonden. Samantha kan haar geluk wel schreeuwen van de daken. “Zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien.”


‘Barbie’, zoals ze in Oh Oh Cherso werd genoemd, geeft haar nieuwe liefde op de Instagramfoto een dikke zoen. “Hou van jou, lieverd!” schrijft ze erbij. “Kwamen elkaar tegen na een lange tijd. Hebben elkaar gesteund door een zware tijd, uiteindelijk zijn we samengekomen. Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn.

Op 25 april j.l. overleed Samantha’s vriend Gelmore. Samantha maakte dit nieuws zelf bekend op Instagram. “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.”


Samantha de Jong was sinds februari dolgelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster ook de echte vader van haar jongste kind Angelo. Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde met een tattoo. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals.

 

 

Share.