DOUWE BOB laat zich behandelen voor alcoholverslaving: ‘Drank maakt alles kapot ’

0

(Beeld: CP/RTL)

Douwe Bob heeft een dusdanig ‘serieus alcoholprobleem’ dat de zanger zich gaat laten behandelen voor zijn verslaving.


De zanger schrijft dat er heel veel dingen goed gaan in zijn leven op dit moment. Toch gaat er ‘één ding helemaal mis’. ‘Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen’, laat hij weten. Hoelang het probleem al speelt is niet duidelijk, maar hij laat wel weten dat het zijn leven inmiddels flink belemmerd. ‘Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen.’ Daarom besluit de zanger zich te laten opnemen voor zijn verslaving. ‘Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer’, sluit hij zijn bericht af.

De zanger heeft volgend jaar een clubtour op de planning staan en zou in februari en maart onder andere optreden in onder andere Tilburg, Amsterdam en Nijmegen. Of die optredens doorgaan is niet duidelijk.


Douwe Bob heeft bij drie verschillende vrouwen een kind: zoontje Elias (mei 2022), dochter Bobby Lou (december 2021) en dochter Ziggy (december 2021).