Door MARCO BORSATO van smaad en laster beschuldigde vrouw (22) houdt rekening met ’langdurige en emotionele lijdensweg’ 

0

De vrouw (22), die begin deze week aangifte deed tegen Marco Borsato vanwege grensoverschrijdend gedrag houdt rekening met ’een langdurige en zeer emotionele lijdensweg’ nu de zanger tegenaangifte heeft gedaan wegens onder andere smaad en laster tegen haar en haar moeder.

Dit is niet waar mijn cliënte op gehoopt heeft”, zegt de advocaat van het vermeende slachtoffer zaterdag tegen De Telegraaf. “De stap die de heer Borsato gezet heeft betekent dat hij niet meer terug kan”, aldus de raadsman.


Zij (het vermeende slachtoffer, red.) was daar op voorbereid maar zij hield ook rekening met de mogelijkheid dat de heer Borsato zich anders zou opstellen. Die weg is nu afgesneden. Uiteraard kan cliënte nu op haar beurt weer aangifte doen tegen de heer Borsato wegens het doen van valse aangifte, laster en smaad maar wij vinden het verstandig dat niet te doen”, stelt Plasman.

“De advocaten van de zanger deden gisteren aangifte van het doen van een valse aangifte en smaad en laster bij het Arrondissementsparket Noord-Holland. Vanaf het moment dat op 9 december 2021 een verzoek is gedaan aan het Openbaar Ministerie tot het instellen van een oriënterend onderzoek naar de bronnen van de onterechte insinuaties richting de heer Marco Borsato, is hij met zijn advocaten bezig geweest deze uitvoerige aangifte op te stellen en te voorzien van een aantal aanvullende bewijsstukken”, aldus Knoops’ Advocaten, het kantoor dat Borsato bijstaat”, in een verklaring.


Borsato heeft eveneens aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer wegens “uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten.” Moeder Nathalie was meer dan 25 jaar lang voorzitter van zijn fanclub.

De 22-jarige vrouw deed afgelopen week aangifte en stelt dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door Marco Borsato. Eerder liet Borsato via zijn advocaten weten het OM te hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de aantijgingen, die hij stellig ontkent.

BIZAR! Moeder van door MARCO BORSATO ‘aangerand’ meisje werft klanten voor haar tekstbureau met MARCO EN LEONTINE