Donny Roelvink en Janice Blok houden van elkaar, maar zijn uit elkaar

0

(Beeld: Instagram Donny Roelvink)

De geruchten over een nakende breuk gingen al langer, maar nu is het bevestigd: Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok hebben hun relatie verbroken. “We zijn nog steeds gek op elkaar”, schrijft Janice.


“Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb. Voor 90 procent bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta”, schrijft Janice Blok op haar Instagram. “Maar ook ik ben maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet”, vervolgt ze. “De reden van mijn afwezigheid is dat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt achter onze relatie te zetten. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.”

De ware reden voor de breuk wil het stel nog even voor zich houden, maar van ruzie is geen sprake. “We zijn nog steeds gek op elkaar”, schrijft Janice. “Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei. Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten. Ik hoop dat jullie daar respect voor hebben en wil jullie hierbij vragen om ons hierover dan ook met rust te laten.”


Ook Donny reageert via Instagram. Hij deelt hetzelfde statement als dat Janice deelde. Roelvink kondigde de relatie met Blok in oktober 2019 aan op Instagram. Vorig jaar gingen de twee samenwonen in Amsterdam. Roelvink en Blok hebben hun sociale media inmiddels beiden op privé gezet.