Dit is de nieuwe Maxime Meiland: ‘De meid was uit!’

0

Nu Maxime Meiland met haar familie weer in Nederland, in het Gelderse Hengelo, woont pakt zij het leven hier weer op. Dus heeft Maxime nu ook weer tijd om uit te gaan met haar vriendinnen die ze lang niet heeft kunnen zien. “De meid was uit!”, schrijft Maxime bij een selfie die zeer gewaardeerd wordt door haar volgers die reageren met o.a. “De meid gaat goeeeed”, “Lief koppie!!”, en “Doutzen kroes move over Maxime Meiland is coming”.

Maxime kwam zelf de afgelopen tijd ook volop in het nieuws, bijvoorbeeld vanwege haar afgekeken modeontwerpen en plannen voor een erotische webcamsite.


Begin dit jaar werd bekend dat de familie Meiland hun Franse chateau Marillaux gaat verlaten en dat ze terugkeren naar Nederland. Ze hebben een enorme woonboerderij in Hengelo, in de Achterhoek, gekocht voor €945.000. Het gaat om een woonboerderij met een vrijstaande, dubbele garage, een luxe gastenverblijf en een paardenstal. Het huis is verder van alle luxe voorzien: het heeft maar liefst drie badkamers en een sauna. Ook ligt de boerderij aan de rand van het bos.

Vanaf 31 augustus is de familie Meiland niet één- maar tweemaal per week op SBS6 te zien met een seizoen van Chateau Meiland: “De ouderwetse maandag en de donderdag,” weet Martien. In het nieuwe seizoen zien we hoe klussen worden afgemaakt en de to do-lijst wordt afgestreept. Vanwege het coronavirus moet de familie het samen doen, maar naast het klussen komen er nog veel meer zaken om de hoek kijken. Zo doen de Meilandjes er alles aan om huishoudster Nadège goed achter te laten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven. Eenmaal terug in Nederland gaat het avontuur gewoon verder: hoe bevalt het hier en wat gaat de familie hier doen?