Derde kind voor BRITNEY SPEARS (40): ’Ik krijg een baby!’

0

Ze kwam kilo’s aan na haar vakantie, deed een zwangerschapstest En ja hoor: Britney Spears krijgt een derde baby! Dat derde kindje voor de 40-jarige zangeres krijgt ze met haar 12-jaar jongere verloofde Sam Asghari.

Britney Spears laat op Instagram weten in verwachting te zijn. Spears schrijft  dat ze merkte dat ze was aangekomen na haar vakantie. “Dus ik heb een zwangerschapstest gedaan… ik krijg een baby!”


De zangeres vertelt ook dat ze zich tijdens haar eerdere zwangerschappen niet goed voelde. “Dat is echt verschrikkelijk en vrouwen praatten er toen niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw klaagde met een baby in hun buik, maar nu praten vrouwen er elke dag over.” Spears heeft al twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline: Sean (16) en Jayden (15).

De zangeres mag sinds november weer over haar eigen leven beslissen. Daarvoor stond ze dertien jaar onder curatele van haar vader.  Britney mocht zonder zijn toestemming nergens naartoe, kon niet vrijelijk beschikken over haar geschatte fortuin van zo’n 50 miljoen euro en werd door haar vader verplicht een spiraaltje te gebruiken zodat ze niet zwanger werd. Een rechter maakte vorig jaar na 13 jaar een einde aan die situatie.