BINNENKIJKEN – Definitief naar Frankrijk? Willeke van Ammelrooy en Marco Bakker verkopen hun huis in Beverwijk

0
Kiezen Willeke van Ammelrooy (75) en Marco Bakker (81) definitief voor hun huis in het Franse Touchay? Feit is dat Marco en Willeke vertrekken uit Beverwijk. Hun twee-onder-één-kap staat te koop voor 350.000 euro.

Het echtpaar woonde de laatste jaren al een paar maanden in het jaar in Frankrijk. Nu zij op gevorderde leeftijd zijn lijken zij te kiezen voor een woonplek. Bovendien geeft de verkoop van hun hypotheekvrije woning in Beverwijk een leuk appeltje voor de dorst. Ze kochten het ooit voor 267.500 euro en betaalde met eigen geld. Maar omdat te kunnen gebruiken moeten ze het huis verkopen. Lukt het ze te verkopen voor de gevraagde 350.000 euro dan maken ze ook nog eens 75.000 euro winst.


Willeke van Ammelrooy en Marco Bakker: definitief naar Frankrijk? (Foto: Frans van Zijst)

Voor die 350.000 euro krijgt de koper een bewoonbaar oppervlak van 110 m2. het huis dat uit de jaren dertig stamt heeft in de woonkamer een visgraat parketvloer met open haard, de keuken is aangebouwd en modern. Er zijn drie slaapkamers met dakkapellen. In de achtertuin staat een losse kantoorruimte. 


Iets meer dan een jaar geleden werd Willeke van Ammelrooy geopereerd aan haar hart. Van Ammelrooy ging onder het mes omdat ze al twaalf jaar rondliep met een lekkende hartklep. Vanwege de operatie ging t Van Ammelrooy ook minder werken en ging zij uitzieken in het huis in Frankrijk. Daar lijkt nu ook de toekomst van Willeke en Marco te liggen.