Pagina titel ...
woensdag, april 8
Definitief naar Frankrijk? Willeke van Ammelrooy en Marco Bakker verkopen hun huis in Beverwijk

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Kiezen Willeke van Ammelrooy (75) en Marco Bakker (81) definitief voor hun huis in het Franse Touchay? Feit is dat Marco en Willeke vertrekken uit Beverwijk. Hun twee-onder-één-kap staat te koop voor 350.000 euro.

Het echtpaar woonde de laatste jaren al een paar maanden in het jaar in Frankrijk. Nu zij op gevorderde leeftijd zijn lijken zij te kiezen voor een woonplek. Bovendien geeft de verkoop van hun hypotheekvrije woning in Beverwijk een leuk appeltje voor de dorst. Ze kochten het ooit voor 267.500 euro en betaalde met eigen geld. Maar omdat te kunnen gebruiken moeten ze het huis verkopen. Lukt het ze te verkopen voor de gevraagde 350.000 euro dan maken ze ook nog eens 75.000 euro winst.

Willeke van Ammelrooy en Marco Bakker: definitief naar Frankrijk? (Foto: Frans van Zijst)

Voor die 350.000 euro krijgt de koper een bewoonbaar oppervlak van 110 m2. het huis dat uit de jaren dertig stamt heeft in de woonkamer een visgraat parketvloer met open haard, de keuken is aangebouwd en modern. Er zijn drie slaapkamers met dakkapellen. In de achtertuin staat een losse kantoorruimte. 

Iets meer dan een jaar geleden werd Willeke van Ammelrooy geopereerd aan haar hart. Van Ammelrooy ging onder het mes omdat ze al twaalf jaar rondliep met een lekkende hartklep. Vanwege de operatie ging t Van Ammelrooy ook minder werken en ging zij uitzieken in het huis in Frankrijk. Daar lijkt nu ook de toekomst van Willeke en Marco te liggen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0