De Scheetjes zijn niet meer: Hans en Karin gaan zo snel mogelijk scheiden

0

(Beeld: Facebook Flamingo Adventure Bonaire)

Ik Vertrek-koppel De Scheetjes zetten een punt achter hun huwelijk en gaan zo snel mogelijk scheiden. Karin: “Ik heb ook al een afspraak aanstaande dinsdag met m’n advocaat. We gaan de vaart erin zetten. Hij zegt: ‘regel het maar’. Nou, dan doe ik dat ook. De Scheetjes zijn niet meer.”


Karin en Hans ten Böhmer, beter bekend als De Scheetjes, zetten een punt achter hun huwelijk. En ze zijn niet in goede harmonie uit elkaar gegaan. “Volgens [Hans] klopt het niet, maar volgens mij wel”, zo vertelt Karin aan RTL Boulevard. “Ik heb m’n keuze ook al gemaakt. Er is te veel gebeurd, zeg maar. Het is eigenlijk al zover heen dat het gewoon nooit meer goed komt.”

Karin zet er ook de vaart in om de breuk officieel te maken. “Ik heb ook al een afspraak aanstaande dinsdag met m’n advocaat. We gaan de vaart erin zetten. Hij zegt: ‘regel het maar’. Nou, dan doe ik dat ook. De Scheetjes zijn niet meer.”


Nederland kent Hans en Karin uit Ik Vertrek en de realityserie De Scheetjes: Bouwen op Bonaire. Aan het eerste programma hielden ze bijnaam De Scheetjes over omdat het stel elkaar steevast aansprak met ‘scheet’.

Het gerucht dat het huwelijk de beste tijd had gehad ging al langer. Maar het was Hans die de geruchten altijd ontkende. Ze leefden de afgelopen maanden al wel gescheiden: Hans op bonaire, Karin in Nederland. Volgens Hans had dat te maken lichamelijke klachten van zijn vrouw: Karin had een burn-out en een longontsteking en werd in Nederland behandeld.

Casinomedewerkster Karin en brugwachter Hans verruilden in 2016 Capelle aan den IJssel voor Bonaire en werden bekende Nederlanders toen ‘Ik Vertrek’ het stel volgde bij de voorbereidingen van de bouw van hun Adventure Golfbaan. Twee jaar later werd Flamingo Adventure Golf geopend. De bouw was te volgen in een 6-delige reality serie op SBS6. Hans runt de golfbaan nu alleen.

Ook op Facebook deel het koppel een cover van het nummer “Laat me” van Miss Montreal en Stef Bos, met daaronder de tekst: “Ooit komt alles goed.”