De liefdesverklaring van Rachel Hazes aan haar zoon André: ‘Heb ik jou vandaag al gezegd dat ik heel veel van je hou!?’

0

André Hazes zet op deze Moederdag niet zijn moeder Rachel in het zonnetje, maar moeder Rachel haar zoon. “Lieve schat, Heb ik jou vandaag al gezegd dat ik heel veel van je hou!? Heb ik jou vandaag al gezegd dat ik ongelooflijk trots op jou ben!? Heb ik vandaag al gezegd dat ik er onvoorwaardelijk voor jou ben!? Heb ik jou vandaag al bedankt dat jij in mijn leven bent!?”

Zoon André reageert op de Instagram-post van zijn moeder met “Hou van jou, ma”. Ook Rachels meest recente schoondochter Sarah van Zoelen waardeert de liefdesverklaring van moeder aan zoon. Zij laat hartjes achter in de reacties onder het bericht.


Rachel noemt haar dochter Roxeanne niet in de post aan haar zoon. Moeder en dochter Hazes liggen al lange tijd met elkaar in de clinch. Recent sneerde Rachel volledig onverwacht, onder een Instagram-post van ex-schoondochter Monique, naar haar dochter Roxeanne.

Roxeanne reageerde onder een foto op Instagram die Monique had gedeeld. Daarop was de hond van Monique te zien, die twee jaar oud werd. ‘Fenders vriendje! Gefeliciteerd!’ reageerde Roxeanne daarop. Vervolgens reageerde Rachel daar weer op: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’ Veel mensen namen het op voor Roxeanne.


Zoon André, die goed contact heeft met zijn moeder, besloot verhaal te halen. “Ik belde haar op met de vraag: ‘Wat is dit dan?'” vertelde André aan Shownieuws. “Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken.”

André vroeg zijn moeder vroeg waarom ze die reactie had geplaatst. Haar antwoord? ‘Dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.’ Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.”

André heeft inmiddels al tijden wel weer contact met zus Roxeanne. “Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben. Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet. En ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Daar ben ik ook een beetje bezorgd om.”