Dat gaat snel… Maxime Meiland woont al samen met haar cameraman Leroy!

0

De ene week bij haar in Hengelo, de andere week bij hem. De sinds kort verliefde Maxime Meiland en de Amsterdamse cameraman Leroy Molkenboer laten er geen gras over groeien. En het plan is zelfs dat het stapelverliefde duo binnenkort echt 24 uur per dag samen is in Hengelo, want het plan is dat Leroy verhuist naar de woonboerderij van de Meilandjes.

Duidelijk was al dat Maxime Meiland in de wolken is met haar nieuwe liefde Leroy Molkenboer, maar nu heeft zij ook zelf verteld dat ze al zo goed als samenwonen. Dat deed Maxime tijdens een vragenrondje op Instagram. Als aan Maxime gevraagd wordt of zij en cameraman Leroy gaan samenwonen op de woonboerderij die de familie in het Gelderse Hengelo heeft gekocht antwoordt ze: “Ik hoop op den duur wel. We zijn nu de ene helft hier en de andere helft bij hem, maar hij vindt het fantastisch hier.”


Wat betreft Maxime’s ouders Martien en Erica is hun ‘schoonzoon’ van harte welkom. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montana”, voegt Martien daar aan toe. Samenwonen kan ook op de woonboerderij in Hengelo, want Martien, Erica en Maxime wonen in op hetzelfde adres, maar in aparte woningen op het een hectare grote terrein.

Wat ook meespeelt bij de samenwoon plannen van Maxime en Leroy is dat Maxime’s dochtertje Claire (2) het goed kan vinden met Leroy. Ook zo lijkt, net als mama, als een blok te zijn gevallen voor de cameraman. “Hij is heel leuk met Claire. Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt ook altijd: ‘Waar is Leroy’. Dus dat is heel leuk.”


De liefdesvonk tussen Maxime en Leroy sprong over toen de Amsterdamse cameraman op Chateau Meiland kwam om de leader van de vierde reeks Chateau Meiland te draaien. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, vertelde Maxime daarover. en wat bleek? Leroy’s moeder en Martien kenden elkaar omdat ze samen hebben gewerkt in eenzelfde hotel. Hij deed Martien dan ook direct de groeten van zijn moeder. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden,.” aldus de verliefde Maxime.