‘DANNY DE MUNK dwingt 21-jarige vrouw tot seks in het bos met hem, zwager en vriend’

0

De vrouw die Danny de Munk beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag heeft haar verbijsterend verhaal gedaan hoe zij, pas 21 jaar, door Danny de Munk gedwongen werd niet alleen seks met hem, maar ook met zijn zwager en een vriend te hebben. Toen de jonge vrouw die seks met z’n vieren weigerde namen ze haar mee naar het Amsterdamse bos om daar alsnog hun zin te krijgen.

De vrouw, nu 36 jaar, deed haar verhaal aan Yvonne Coldeweijer op haar Life of Yvonne. Coldeweijer: “Ik sta honderd procent achter haar. Hoe zij dit aan mij vertelt vind ik zeer geloofwaardig overkomen. Het is haar verhaal en dat ga ik hier nu vertellen. (…) Mijn maag draait er van om. Ik vind het echt een vies, vuil, walgelijk, goor verhaal.”


De vrouw was 21 jaar toen ze in 2007 werkte achter de schermen van de musical Ciske de Rat, waarin Danny de Munk de hoofdrol speelde. Danny ritselde via de productie het nummer van de jonge vrouw en nodigde haar toen uit in een huisje waar hij verbleef en ze seks hadden, vertelt ze.

Yvonne: “Zij vertelt dat elke keer als ze dan samen waren, hij haar dus drugs gaf. Daardoor kwam zij voor haar gevoel in een heel soort van rare wazige periode terecht waarbij zeg maar ook grenzen voor haar gevoel heel erg zijn vervaagd. Daar heeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds best wel last van.”


Er volgde een periode waarin het, zo zegt Coldeweijer, volgens de vrouw steeds verder ging, bijvoorbeeld als ze aan het douchen was in Danny’s hotelkamer. “En ineens kwam dan de chauffeur van Danny ofzo binnen in de douche en dan werd dan ook verwacht van haar dat zij ook allemaal dingen met hem zou doen.”

Het dieptepunt was toen Danny haar een kaartje zou hebben aangeboden voor Sensation, waar hij heenging met zijn zwager en nog een vriend. “Maar dan was het wel de bedoeling dat ze het daarvoor met z’n vieren zouden doen. Toen heeft zij gezegd: ‘Ik wil dat eigenlijk niet. Ik heb daar geen behoefte aan.’”

Danny zou toen het kaartje niet aan haar hebben gegeven. Ze kocht zelf een kaartje, waarna het drietal haar aanbood haar op te halen van het station. “En wat denk je? Zijn ze dus doorgereden naar het Amsterdamse Bos en hebben ze haar op die manier dusdanig voor het blok gezet dat ze daar dus seks hebben gehad met z’n vieren in het bos.”

Dit gaat veel te ver, meent Coldeweijer. “Echt, echt, jongen. Danny, ik zweer het je: ik word hier witheet van, hè? Je weet wat MeToo is hè? Zo’n meisje dat al heeft gezegd dat ze dat niet wil, dan ga je haar er dus toch inluizen en haar ophalen van het station met twee andere mannen? Je zit met dríe mannen in een auto.”

“Dan rijd je naar het bos van: ga nou nog maar eens tegenstribbelen, je kunt toch geen kant meer op. Dit kan echt niet, Danny. Vuile smeerlap. Dit kun je gewoon niet doen! Ik denk dat je gewoon niet helder meer hebt kunnen nadenken ofzo omdat je zóveel drugs hebt gebruikt in die tijd.”Yvonne spreekt van MeToo. “Je bent met een BN’er en twee andere mannen en dan moet je heel stoer gaan zijn en zeggen: ‘Stop de auto, ik ga eruit, fuck jullie!’ Nee, dit werkt niet zo bij meisjes van 21. Die zijn onder de indruk. Er is een machtsverhouding. Jij bent een BN’er en ook nog eens de ster van de show bij Ciske en zij werkt daar backstage.”

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft de zwager in kwestie inmiddels al spijt betuigd. “Dat geeft dus al aan dat er wel degelijk een besef is van dat wat daar gebeurd is helemaal niet kan, hè Danny?” Stage Entertainment, de producent van Ciske de Rat, heeft Shownieuws laten weten een onderzoek in te stellen. “De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen wij nader onderzoek hiernaar doen. (…). Als Stage zullen wij betrokkenen alle mogelijke hulp en ondersteuning hierbij bieden.”

UPDATE: Volgens RTL Boulevard wil de zanger niet reageren op het nieuws. Rob Goossens: “Wij hebben het geprobeerd, maar het management laat weten dat we Danny niet meer mogen bellen en ik denk dat we daaruit moeten opmaken dat Danny niet van plan is om hier iets over te zeggen.”

LEES OOK: DANNY DE MUNK beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik (zanger heeft altijd dildo bij zich)