Pagina titel ...
zondag, april 5
Cristiano Ronaldo koopt ‘flatje’ van ruim $18 miljoen in Trump Tower New York

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Geld moet rollen moet Cristiano Ronaldo hebben gedacht toen hij 18.5 miljoen dollar neertelde voor loft in de Trump Tower in New York. De Portugese ster van Real Madrid betaalde, omgerekend, een slordige 17 miljoen euro voor de ‘flat’ met een woonoppervlakte van 233 vierkante meter heeft.


De dertigjarige aanvaller kocht het appartement over van de Italiaanse vastgoedmagnaat Alessandro Proto, de partner van presidentskandidaat Donald Trump. Het beschikt over drie slaap en drie badkamers. Verder valt de houten lambrisering in de woonkamers op en is er in de badkamers veel marmer te zien.

Of de aankoop te maken heeft met het gerucht dat de ronde doet dat ‘CR7’ voor een Amerikaanse Major League Soccer-club wil gaan voetballen als zijn huidige contract bij Real Madrid in 2018 afloopt is onduidelijk.

In New York spelen twee Major League clubs: New York City FC en de Red Bulls.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0