CHRISTINA CURRY kreeg blauw oog als verjaarscadeau van vriendje (‘het kostte me nog twee jaar om de moed te vinden om te vertrekken’)

0

Christina Curry heeft drie jaar geleden voor haar verjaardag een blauw oog als cadeautje gekregen van haar vriendje. Ze bevond zich destijds in een gewelddadige relatie, maar het kostte haar nog twee jaar na het blauw geslagen oog voor ze vertrok.

Drie jaar geleden lachte het leven Christina Curry niet echt toe. Ze bevond zich in een gewelddadige relatie met drugs, was ongelukkig en bang. De 31-jarige dochter van Patricia Paay zegt nu dat ze blij is dat ze de ‘giftige situatie’ achter zich heeft gelaten.


“Dit is iets persoonlijker dan wat ik normaal gesproken deel”, aldus Curry op Instagram waar ze twee foto’s, deelt eentje uit 2018 en een recente. “2018 was het jaar dat ik een blauw oog cadeau kreeg voor mijn verjaardag. “Het is eng en verdrietig om naar de bovenste foto te kijken, maar ik ben trots op mezelf voor hoe ver ik ben gekomen. Dankbaar voor het nieuwe begin en de liefde in mijn leven.”

Curry vertelt ook dat het haar twee jaar heeft gekost om uit de gewelddadige relatie te stappen. ‘Ik ben zo blij dat ik die giftige situatie achter me heb gelaten en erin ben gaan geloven dat ik meer verdiende. Om te stoppen met het misbruiken van mijn ziel en mijn lichaam, of iemand anders dat ook maar te laten doen. Het is eng en verdrietig voor mij om naar de bovenste foto te kijken, maar ik ben ongelooflijk trots op hoe ver ik ben gekomen’, schrijft Curry.


Ze sluit af met een belangrijke boodschap voor mensen die in dezelfde situatie zitten: ‘Vind de moed om te vertrekken en weet dat je beter verdient. Je zult er geen spijt van krijgen.’