Charlène van Monaco: eerste foto na ziekenhuisopname

0

Een maand na haar ontslag uit een Zuid-Afrikaans ziekenhuis laat prinses Charlène van Monaco weer van zich horen. Het lijkt de prinses, die al sinds mei zonder man en kinderen in Zuid-Afrika vertoeft, beter te gaan gezien de lachende foto die gepaard gaat met de tekst ‘God bless’.

Charlène werd 1 september met spoed en onder een schuilnaam opgenomen in een Zuid-Afrikaanse ziekenhuis nadat ze was ingestort. Ze was toen net, ook in Zuid-Afrika, geopereerd aan een infectie aan haar oren, neus en keel. De tweede ziekenhuisopname zou met een complicatie van die operatie te maken hebben.


Charlène is  sinds mei in haar geboorteland Zuid-Afrika. In eerste instantie vloog ze er voor een korte werkreis naartoe, maar dat werd langer toen er complicaties optraden na een behandeling aan haar gebit. In augustus gaf de prinses aan tot zeker eind oktober in Zuid-Afrika te zullen blijven om te herstellen. Maar dat was nog voor de ziekenhuisopname van september.

Prins Albert en hun twee kinderen Jacques en Gabriella hebben de prinses sinds mei twee keer bezocht in het Afrikaanse land.


Prinses Charlène van Moncaco stort in: met spoed naar ziekenhuis