Prinses Charlène van Moncaco stort in: met spoed naar ziekenhuis

0

Prinses Charlène van Monaco is met spoed naar een ziekenhuis in Zuid-Afrika is gebracht. Volgens een verklaring die het Monegaskische vorstenhuis stortte de prinses woensdagavond in en werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Wat Charlène mankeert is onbekend, maar volgens het Monagaske hof is haar toestand inmiddels stabiel. deelt het hof niet.

“De prinses herstelt momenteel in Zuid-Afrika, waar een medisch team haar heeft geadviseerd om niet te reizen totdat alle noodzakelijke procedures zijn voltooid”, aldus de verklaring van het paleis. Het nieuws over de ziekenhuisopname komt na het bericht dat Charlène, getrouwd met prins Albert van Monaco, binnenkort naar huis zou keren na een maandenlang verblijf in Zuid-Afrika waar ze verbleef voor een behandeling aan een infectie aan haar oren, neus en keel. Door complicaties na die ingreep mocht ze niet vliegen.


Na eenzame maanden in Zuid-Afrika werd prinses Charlene van Monaco eind augustus herenigd met man en kinderen. De gezinsfoto’s die Charlene de wereld instuurde zouden ook een eind moeten maken aan de geruchten dat j en Albert op punt van scheiden staan. die geruchten werden ook al door echtgenoot Albert de kop in gedrukt. Hij liet recentelijk aan People weten dat zijn vrouw ’staat te popelen om huiswaarts te keren’. Hij sprak daarbij over oktober.