Pagina titel ...
zondag, januari 26
Cameron Diaz zet appartement in New York te koop voor net geen 4 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Cameron Diaz stapte begin 2015 in het huwelijksbootje met muzikant Benji Madden en heeft dus niet langer een ‘vrijgezellenstekje’ nodig. De actrice zette haar appartement in New York daarom te koop voor bijna €4 miljoen.
Op het prijskaartje dat Cameron aan het appartement hangt staat 3,9 miljoen euro. Voor dat ‘prijsje’ krijg je twee slaapkamers en twee badkamers.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het meubilair is niet bij de prijs inbegrepen, maar is tegen meerprijs te koop. De actrice heeft haar huis zo mooi ingericht dat het zelfs de cover van van Elle Decor sierde.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK