Brokkenpiloot en witte tanden-man Dave Roelvink is boos: ‘Media voeren heksenjacht tegen mij’

0

Brokkenpiloot Dave Roelvink (26) leende een Lamborghini een vriend, reed die total loss en beklaagt zich nu over de heksenjacht van de media die slechts een doel hebben: Dave in een kwaad daglicht te zetten… Of het nu over zijn stuurmanskunst of over zijn nieuwe tanden gaat

Dat Dave de Lamborghini van zijn vriend in de prak reed was natuurlijk niet de bedoeling. Dat was gewoon pech… “Op dit moment voel ik me meer een pechvogel. Er zijn maar weinig mensen die zo’n dure auto lenen van een vriend en hem dan in elkaar rijden. Natuurlijk heb ik mazzel gehad dat ik niets heb gebroken ofzo, maar ik scheurde ook niet met driehonderd kilometer per uur over de snelweg. Het gebeurde in de bebouwde kom. Dus een engeltje op mijn schouder? Ik weet het niet. Ik zit een klein beetje in een depressie, hoor,” vertelt hij in Grazia.


Dat de media er zo’n zaak van maakte zint Dave dan ook helemaal niet. “Het is erg genoeg wat er is gebeurd. Ik voel me er superklote onder, maar het is een heksenjacht geworden. Er wordt van alles bijgehaald en opgerakeld. Incidenten van jaren geleden, dingen die gebeurd zijn met de politie. Wat heeft dat te maken met het feit dat ik de kracht van een auto onderschat en een eenzijdig ongeluk krijg? Dat is puur een kwestie van iemand in een kwaad daglicht willen stellen. Het zal wel de eigen onzekerheid of een karakterfout zijn van de mensen die dat soort dingen roepen. Dus ik wil me daar niet te druk om maken, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niet heel erg raakt.” () “Terwijl ik in zo’n andere levensfase zit. Als zoiets als dit bij een ander gebeurt, zijn mensen bezorgd. Ik krijg meteen weer een stempel.’

Arme Dave….


“Het gaat nu dus al zo ver dat ze, op het moment dat ze geen ooggetuigen kunnen vinden van het ongeluk, dan maar uitgaan van iemand die mij in de middag te hard zou hebben zien rijden. Dat vind ik zo erg. Ze grijpen alles aan om een ongeluk in nuchtere toestand te doen voorkomen alsof ik iets verschrikkelijks aan het doen was.”

Was de commotie over de Lamborghini nog maar net bedaard kwam Dave weer in het nieuws omdat hij afgelopen week vertrok voor een weekje Turkije voor een set, hagelwitte, nieuwe facings.  Een behandeling waarbij je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst.

Via Instagram Stories laat de realityster weten zelf alle ophef niet zo te snappen. “Ja, mijn oude tanden komen nooit meer terug, die zijn weggeslepen. Maar je krijgt er dit voor terug”, stelt hij trots. “Ik vind het echt heel mooi geworden en ben er zelf ontzettend blij mee.” En dat is volgens hem het allerbelangrijkste: dat hij er zelf helemaal happy mee is.

Happy was hij ook met rekening van de Turkse tandarts:  “Hier kost het 6000 euro, in Nederland geloof ik 18.000 euro. En ik heb het toch niet druk in deze tijd, dus ik kan er wel even tussenuit”, zei hij bij Frank Dane op Radio 538.

 View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on