Bridget Maasland ‘zou relatie met André zo overdoen’

0

99 dagen duurde relatie tussen Bridget en Hazes

Bridget Maasland zou relatie gestrande met André Hazes zo overdoen’. “Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden”, zegt Bridget.


In de ‘Beau Monde’ blikt Bridget terug op de relatie en breuk met André Hazes – en de nasleep daarvan. “Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden”, zegt Bridget tegen Beau Monde.

Ondanks dat haar relatie met André geen stand heeft gehouden, houdt Bridget vertrouwen in de liefde. Een huwelijk met iemand anders sluit ze niet uit. “Je moet áltijd in de liefde blijven geloven”, besluit ze.


Bridget heeft veel de mediastorm rond haar relatie dan ook geen slapeloze nachten. “Gelukkig sta ik sterk in mijn schoenen en heeft mijn zoon (Mees 11, red) er niets van meegekregen: de reacties op zijn social media had ik afgeschermd”, legt Bridget uit.

Bridget is van plan het negatieve om te zetten in iets positiefs. Ze wil een programma maken over de impact die het heeft wanneer je via social media in opspraak komt. “Vroeger gebeurde het pesten op straat of op school. Nu gebeurt het online en is het bereik gigantisch. Voor mensen die zoiets ervaren en minder sterk zijn dan ik, wil ik iets betekenen.”

Over dat André na de breuk weer razendsnel terug was bij zijn ex, Monique Westenberg, wil Bridget het liever niet hebben. “Daar ga ik geen uitspraken over doen.”