Bridget Jones geeft 250.000 dollar korting op haar landhuis

0

Na 173 dagen in de verkoop te hebben gestaan heeft Renee Zellweger besloten de vraagprijs voor haar landhuis met 250.000 dollar te verlagen


Nadat het huis 173 dagen in de verkoop heeft gestaan heeft Renee Zellweger, natuurlijk bekend van haar rol als Bridget Jones in Bridget Jones’ Diary besloten de koopprijs van haar boerderij in Pomfret (Conneticut, USA) met maar liefst 250.000 dollar te verlagen.

Het grote landhuis dat in 1770 is gebouwd staat op een terrein van maar liefst 15 hectare groot en moet nu nog ‘maar’ 1.35 miljoen dollar opbrengen. Een prijsverlaging van iets meer dan 15%, want het huis stond tot voor kort te koop voor 1.6 miljoen dollar.


Het hoofdhuis dateert uit 1770 en biedt 350 vierkante meter woongenot. Het heeft drie slaapkamers, twee badkamers, meerdere zitkamers, een grote woonkeuken met aangrenzende serre en in totaal 6 open haarden! Bovendien staan er op het terrein een gastenhuis en een grote verbouwde schuur.

De master bedroom op de eerste verdieping heeft een eigen badkamer en een aparte kleedruimte. Ook is er bibliotheek. De koopprijs is inclusief zwembad en een landplaats voor een helikopter.


Het huis heeft een rustieke landelijke inrichting en ademt een gevoel van rust uit. In het pittoreske dorpje Pomfret kun je heerlijk op adem komen. Het huis werd in 2004 door Zellweger compleet gerenoveerd met behoud van de originele details.

Zellwegere kocht het huis in dat jaar voor $ 1.320.000. Krijgt ze de nu geldende vraagprijs dan maakt ze slechts een winstje van nog driehonderdduizend dollar.