BINNENKIJKEN bij ex Ajax-trainer PETER BOSZ die zijn villa in Vinkeveen in de aanbieding gooit en een KWART MILJOEN KORTING geeft

0
Voormalig Ajax-trainer Peter Bosz wil dringend af van zijn villa in Vinkeveen. Zette hij de villa bij zijn vertrek naar nieuwe werkgever Borussia Dortmund te koop voor 2.4 miljoen euro nu mag u het optrekje hebben voor 2.145.000 euro. Een korting van 250.000 euro, maar nog altijd fors meer dan de 1.85.000 euro die Bosz er zelf voor betaalde begin 2016. EVEN BINNENKIJKEN BIJ PETER BOSZ?

Peter Bosz verliet na één seizoen Ajax en tekende 6 juni j.l. een contract tot medio 2019 bij het Duitse Borussia Dortmund. De coach had nog een contract van twee seizoenen bij de nummer twee van de Eredivisie, maar Bosz wendde een conflict binnen de trainersstaf van Ajax voor om te kunnen vertrekken. Het boterde niet en tussen enerzijds Bosz en zijn assistent Krüzen en aan de andere kant assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, keeperstrainer Carlo l’Ami en hersteltrainer Björn Rekelhof. Sinds de winterstop was er nauwelijks meer sprake van enige communicatie tussen de partijen en ontstond zodoende een onwerkbare situatie.


Dus werd de net ingerichte villa ook overbodig en werd te koop gezet voor 2,4 miljoen euro. Dat was dus €550.000 meer dan Bosz er begin dit jaar zelf voor betaalde. Volgens bekendeburen rust er overigens wel een hypotheek van €1.570.000 op het ‘pandje’. Bosz kocht de Vinkeveense villa samen met 17-jaar jongere vriendin Jolyn van van Martijn Lusink, de zoon en opvolger van modekoning Oger Lusink, die aanvankelijk 2 miljoen vroeg voor zijn optrekje aan het water.

Peter Bosz en zijn Jolyn hadden de ruimte in Vinkeveen, want de villa heeft een vloeroppervlak van 218 vierkante meter. Van de in totaal zes kamers, zijn er drie om te slapen. Jolyn kon een gezonde maaltijd voor haar Peter maken in de luxe keuken voorzien van alle kookgemakken.


De nieuwe liefde van de 53-jarige Ajax-trainer, de 17 jaar jongere Jolyn Le Loux, liep Bosz tegen het lijf toen hij nog trainer was bij Heracles Almelo. De destijds nog gehuwde Jolyn werkte op de commerciële afdeling van de Almelose club en organiseerde netwerkdiners. Tegenwoordig heeft zij haar eigen evenementenbureau ‘Le Loux Events’.