BORSATOGATE: Hoe Leontine haar Marco in de armen van Iris Hond (22) dreef

0

Leontine Borsato was als een moederfiguur voor Iris Hond nadat de pianaiste haar dramatische verhaal over haar jeugd vertelde. Toen Leontine dat verhaal aan haar man Marco vertelde stortte die zich als een hyena op Iris en begon hij onder de ogen van zijn vrouw een relatie met haar.

LEES OOK: Met wie MARCO BORSATO vreemdging en gaat? ‘Musje, Iris, de au pair, Melanie en nu nog alleen met Naomi’


Toen weekblad Privé twee jaar geleden onthulde dat de met Leontine getrouwde Marco Borsato en pianiste Iris Hond rond 2009 een verhouding met elkaar hebben gehad, en Leontine op die manier er ook achter kwam, was Leontine wóest.

Leontine ervaarde dat als zeer vernederend, vertelt Yvonne Coldewijer in haar nieuwste video, omdat  Leontine Iris min of meer onder haar hoede genomen had. De jonge pianiste (destijds 22) vertelde Leontine honderduit over haar problematische jeugd en Leontine werd een soort moederfiguur voor haar, aldus Yvonne. Volgens Yvonne deelde Leontine het levensverhaal van Iris met man Marco, die er vervolgens als een hyena op af zou zijn gegaan.


Het was ‘maximaal vernederend’ voor Leontine, aldus Yvonne. Iris werd volledig uitgekotst door Leontine, zegt Yvonne. “Op een gegeven moment was dus de finale van The Voice en toen kwam dus de productie bij Stalko en die zeiden: ‘Wij hebben straks tijdens de finale een ontzettende verrassing voor jou. We hebben namelijk een pianiste gevonden en die willen wij samen met jouw kandidaat laten optreden. Het wordt echt fantastisch en ze heeft het al helemaal ingestudeerd.’”

Er ontstond paniek volgens Coldewijer: “Stalko (Marco Borsato) schoot in blinde paniek. Hij was helemaal in de stress en heeft dit dus meteen aan Leo verteld en gezegd: ‘Luister, dit is wat de productie van plan is.’ Waarop Leo dus heeft gezegd: ‘Óf ik zit in het publiek tijdens dit optreden, óf deze mevrouw gaat optreden in de finale en jij, Stalko, komt er bij mij niet meer in!’”

“Je begrijpt: Stalko koos eieren voor zijn geld en heeft dit optreden laten afzeggen. Iris heeft nog bloemen gekregen van de productie van Talpa, hoefde niet meer te komen en werd vriendelijk bedankt”, aldus Yvonne. “Ze had al het een en ander ingestudeerd, en daar is netjes voor betaald. Maar of ze alsjeblieft niet meer wilde komen. Dus Leo, ga bij mij niet zo’n verhaal ophangen dat je er boven staat en het je allemaal niet raakt!”

Yvonne doelt op de uitspraken die Leontine in LINDA doet over Iris. Ze zegt Iris te zijn tegengekomen in de wc van een restaurant, maar schrok niet. “Nee. Omdat ik ondertussen heel goed weet wie ik ben en daar míjn basis in gevonden heb. Dat maakt dat ik niet meer zo snel schrik of uit balans raak. Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen, maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt.”