BINNENKIJKEN – Voor 40 miljoen dollar is villa met 39 kamers van Saoedische Prins van u

0
Beeld: Redfin/ChonranPictures
Prins Turki Bin Nasser (72) is een van de rijkste mannen van Saoedi-Arabië. En wie het breed heeft laat het breed hangen. In het geval van de prins betekent dat een villa met 39 kamers in Beverly Park, de zwaarbewaakte villawijk vlak bij Los Angeles. Het ‘pandje’staat nu te koop voor net geen 40 miljoen dollar.

Steenrijk is prins Turki Bin Nasser. De Saudische prins is de trotse eigenaar van 200 klassieke auto’s, een e Boeing business jet, een groot jacht, en een aantal huizen in verschillende steden zoals Barcelona , Riyadh , Dhahran en Londen en het nu te koop staande megahuis in Beverly Park.


De hoofdvilla beschikt heeft een woonkamer die eerder aan een balzaal doet denken. Er is een eetzaal voor 35 mensen, veertien slaapkamers en 22 badkamers. In het gastenhuis en het personeelsverblijf bevinden zich acht slaapkamers en zeventien badkamers. Vanuit de tuin, met infinity pool en een terras, kun je de oceaan zien. Bij het gigahuis van de prins steken de nabijgelegen, ook niet misselijke optrekjes van buurtjes Eddie Murphy, denzel Washington, rod stewart en Sylvester Stallone, schrilletjes af.