Pagina titel ...
zaterdag, augustus 8
BINNENKIJKEN – Verkoopt JEROEN VAN DE BOOM voor 3.5 miljoen deze villa omdat hij gaat scheiden?

0
Jeroen van der Boom en zijn vrouw hebben hun villa in het Gooi te koop gezet. De vraagprijs van het stulpje? 3,5 miljoen euro. Maar wat is er waar van de geruchten dan Jeroen zijn villa zou verkopen vanwege huwelijksproblemen met zijn vrouw Dany?

Het optrekje met 511m2 woonruimte telt vijf slaapkamers, heeft een muziekstudio, wijnkelder en sportruimte. Ook is er een inloopkast en zijn er drie badkamers. De villa wordt omzoomd door een heerlijke kindvriendelijk aangelegde tuin, met voetbalveldje en trampoline, maar ook de verschillende zonnige terrassen ontbreken niet. De tuin geniet veel privacy en zon. Door de gunstige zonligging, ochtend-, middag- en avondzon. Ook is er nog een houten ruime berging/schuur aanwezig met honden kennel. Uit de kadastrale gegevens blijkt dat Jeroen en zijn vrouw Dany tien jaar geleden 2,35 miljoen euro neertelden voor de vrijstaande villa in Blaricum.

(Lees verder na de advertentie)

Dat weekblad Story, volgens Jeroen van de Boom, suggereerde dat zijn villa in de verkoop werd gezet omdat zijn huwelijk met Dany zijn beste tijd had gehad viel niet in de goede aarde bij de zanger/presentator. Het weekblad belde Jeroen na een interview dat sterrenmakelaar Jacques Walch, die door de jaren heen heel wat bekende Nederlanders aan een huis heeft geholpen, gaf.

“Ik heb sterk de indruk dat heel veel mensen als ze vier tot acht weken of langer met elkaar in een ruimte zitten, dat een neerwaartse druk op het aantal echtscheidingen geeft”, zei de makelaar in de podcast 1-2-tje met Yves van Yves Gijrath. “Er zijn veel mensen die het buiten leuker vinden dan thuis en om allerlei redenen die relatie maar aanhouden”, zegt Walch ook en hij beweert dat veel bekende Nederlanders die in het Gooi woonden al tijdens de crisis van 2000 en tussen 2007 en 2009 al huwelijkse problemen hebben. “De man ging op zolder wonen, de vrouw op de eerste verdieping.”

Hoewel Walch de naam van Jeroen van der Boom niet noemt reageerde de zanger woest toen Story hem telefonisch vroeg of de opmerkingen van de makelaar op hem betrekking hadden. “Ik herken me hier totaal niet in. Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw.” Jeroen verkoopt zijn woning dus NIET omdat er een scheiding op handen zou zijn.

de waarheid is dat Jeroen naar Amsterdam verkast omdat zijn kinderen daar gaan studeren.05

Geïnteresseerd in de villa van Jeroen van de Boom? Klik!

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0