BINNENKIJKEN in de villa van JEROEN VAN DE BOOM die hij nu heeft verkocht met MILJOEN winst

0
Villa’s van boven de drie miljoen verkopen niet echt lekker in miljonairsdorp Blaricum. Vraag maar aan Gordon, die voor zijn optrekje 3.250.000 euro vraagt. Maar tegen die trend in heeft Jeroen van der Boom nu wel zijn villa  voor de vraagprijs van 3,5 miljoen euro verkocht. En dat betekent EEN MILJOEN winst voor de zanger. Kan hij zijn in Amsterdam voor 3.3 miljoen gekochte opknappertje leuk mee verbouwen.

Het optrekje met 511m2 woonruimte telt vijf slaapkamers, heeft een muziekstudio, wijnkelder en sportruimte. Ook is er een inloopkast en zijn er drie badkamers. De villa wordt omzoomd door een heerlijke kindvriendelijk aangelegde tuin, met voetbalveldje en trampoline, maar ook de verschillende zonnige terrassen ontbreken niet. De tuin geniet veel privacy en zon. Door de gunstige zonligging, ochtend-, middag- en avondzon. Ook is er nog een houten ruime berging/schuur aanwezig met honden kennel. Uit de kadastrale gegevens blijkt dat Jeroen en zijn vrouw Dany tien jaar geleden 2,35 miljoen euro neertelden voor de vrijstaande villa in Blaricum.


Dat weekblad Story, volgens Jeroen van de Boom, suggereerde dat zijn villa in de verkoop werd gezet omdat zijn huwelijk met Dany zijn beste tijd had gehad viel niet in de goede aarde bij de zanger/presentator. Het weekblad belde Jeroen na een interview dat sterrenmakelaar Jacques Walch, die door de jaren heen heel wat bekende Nederlanders aan een huis heeft geholpen, gaf.

“Ik heb sterk de indruk dat heel veel mensen als ze vier tot acht weken of langer met elkaar in een ruimte zitten, dat een neerwaartse druk op het aantal echtscheidingen geeft”, zei de makelaar in de podcast 1-2-tje met Yves van Yves Gijrath. “Er zijn veel mensen die het buiten leuker vinden dan thuis en om allerlei redenen die relatie maar aanhouden”, zegt Walch ook en hij beweert dat veel bekende Nederlanders die in het Gooi woonden al tijdens de crisis van 2000 en tussen 2007 en 2009 al huwelijkse problemen hebben. “De man ging op zolder wonen, de vrouw op de eerste verdieping.”


Hoewel Walch de naam van Jeroen van der Boom niet noemt reageerde de zanger woest toen Story hem telefonisch vroeg of de opmerkingen van de makelaar op hem betrekking hadden. “Ik herken me hier totaal niet in. Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw.” Jeroen verkocht zijn woning dus NIET omdat er een scheiding op handen zou zijn. De waarheid is dat Jeroen naar Amsterdam is verkast omdat zijn kinderen daar gaan studeren.

BINNENKIJKEN – Jeroen van der Boom koopt voor 3.3 miljoen opknappertje in trendy Amsterdam-Zuid