Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
BINNENKIJKEN – Sylvester Stallone zet villa te koop en weet nu al dat hij tonnen verlies zal leiden

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Je huis te koop zetten en dan weten dat je met de gevraagde prijs van $4,199,000 minimaal $300.000 verliet moet nemen. Het overkomt Sylvester Stallone nu hij zijn villa in La Quinta, een plaatsje net buiten Palm Springs, verkoopt.

De riante villa van acteur Sylvester Stallone bevindt zich net buiten Palm Springs, in het exclusieve La Quinta, in Californië. Het huis werd gebouwd in mediterrane stijl en telt 4 slaapkamers en 5 badkamers.

(Lees verder na de advertentie)

De woonkamer heeft een houten plafond, houten vloeren, een grote stenen open haard, verscheidene zithoeken en glasramen die uitgeven op de tuin en het zwembad. Ook de mastersuite heeft een open haard en glasramen.

Die mastersuite beschikt ook over een dressing, een grote badkamer, een jacuzzi en aparte douche met glazen deur die leidt naar een ommuurde binnenplaats en buitendouche.

De keuken, woonkamer en eetkamer geven allemaal toegang tot het overdekt terras, dat is uitgerust met een buitenkeuken, een verwarmd zwembad en spa. Stallone kocht het pand zes jaar geleden voor $ 4.500.000.

La Quinta was overigens al in de jaren dertig een populair toevluchtsoord voor sterren zoals Clark Gable, Ginger Rogers and Katherine Hepburn.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0