BINNENKIJKEN – Sylvester Stallone zet villa te koop en weet nu al dat hij tonnen verlies zal leiden

0
Je huis te koop zetten en dan weten dat je met de gevraagde prijs van $4,199,000 minimaal $300.000 verliet moet nemen. Het overkomt Sylvester Stallone nu hij zijn villa in La Quinta, een plaatsje net buiten Palm Springs, verkoopt.

De riante villa van acteur Sylvester Stallone bevindt zich net buiten Palm Springs, in het exclusieve La Quinta, in Californië. Het huis werd gebouwd in mediterrane stijl en telt 4 slaapkamers en 5 badkamers.

De woonkamer heeft een houten plafond, houten vloeren, een grote stenen open haard, verscheidene zithoeken en glasramen die uitgeven op de tuin en het zwembad. Ook de mastersuite heeft een open haard en glasramen.


Die mastersuite beschikt ook over een dressing, een grote badkamer, een jacuzzi en aparte douche met glazen deur die leidt naar een ommuurde binnenplaats en buitendouche.

De keuken, woonkamer en eetkamer geven allemaal toegang tot het overdekt terras, dat is uitgerust met een buitenkeuken, een verwarmd zwembad en spa. Stallone kocht het pand zes jaar geleden voor $ 4.500.000.


La Quinta was overigens al in de jaren dertig een populair toevluchtsoord voor sterren zoals Clark Gable, Ginger Rogers and Katherine Hepburn.