Pagina titel ...
zaterdag, juni 6
BINNENKIJKEN! Selena Gomez verkoopt huis uit angst voor stalker

0

Selena Gomez heeft haar huis in Calabasas uit pure angst te koop gezet. Een stalker maakte Selena het leven in het huis onmogelijk…

(Lees verder na de advertentie)

Selena kocht het huis in Calabasas nog geen twee jaar geleden voor 3.4 miljoen euro, maar veel plezier heeft ze er niet beleefd.

Ze woonde er nog maar net toen er al een stalker voor de deur stond. Toen de man een paar dagen daarna opnieuw verscheen, werd hij gearresteerd.

Vanaf dat moment voelde Selena zich onveilig in het huis en belde nog verschillende keren het alarmnummer uit angst voor nieuwe indringers.

Selena vraagt voor het optrekje 4,5 miljoen dollar. Dat is omgerekend 4,2 miljoen euro. Het huis heeft onder meer 5 badkamers en 5 slaapkamers.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0