Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – ‘Poetins grootste geheim: het duurste (1.12 miljard euro) paleis ter wereld’

0(Beeld: CP)
In een video die meer dan twee uur duurt, beschuldigt de Russische oppositieleider Aleksej Navalny de Russische president Poetin ervan eigenaar te zijn van een gigantisch paleis bij de stad Guélendjik, aan de kust van de Zwarte Zee. Het paleis zou 39 keer zo groot zijn als Monaco.

Op het domein wijngaarden, een ijshockeyzaal en een casino. Navalny beschuldigt Poetin ervan “geobsedeerd te zijn door rijkdom en luxe”. Volgens Navalny zou de bouw van het domein 100 miljard roebel gekost hebben (1,12 miljard euro). Het zou 7.000 hectare groot zijn, en eigendom zijn van de FSB, de Russische speciale dienst.Navalny, die momenteel in de cel zit, beschuldigt Poetin er van dat hij achter zijn vermoedelijke vergiftiging in augustus in Siberië zit. Rusland wijst alle verantwoordelijkheid in deze zaak af en is van mening dat er geen bewijs is dat Navalny het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Het bestaan van dit Poetinpaleis doken in 2010 voor het eerst op. Woordvoerders van Poetin, hebben de afgelopen jaren herhaaldelijk elke link tussen het paleis en de Russische president ontkend.

ZIE OOK: BINNENKIJKEN bij MARIA, de dochter van Russisch president VLADIMIR POETIN, die haar giga (700m2) appartement in VOORSCHOTEN maar niet weet te verkopen


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();